Sti > Forside / Archive by category 'LG'

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Galleri: LG X110

29. november 2008 | Kommentarer slået fra | Kategori: Galleri, LG

Vi har ikke skrevet så meget om LG’s bud på en mininote, LG X110, på det sidste. Maskinen sælges rundt om i de danske butikker, og som det vil være flere læsere bekendt, så adskiller den sig bl.a. ved at have indbygget 3G-modem, så man blot sætter et SIM-kort i siden af maskinen og surfer løs. Ingen irriterende USB-sticks eller store dongles.

Vi har samlet en række billeder, så man kan studere den lille maskine fra LG nærmere ved at klikke sig frem herunder:

Læs artikler om: | Af: Kasper Hyllested |

Anmeldelse: LG X110 med indbygget 3G-modem

14. oktober 2008 | Kommentarer slået fra | Kategori: Anmeldelser, LG

LG X110 MomoLG X110 bliver så vidt vi kan regne ud den første mininote med indbygget 3G-modem på det danske marked.

PC World har fået fingre i en tidlig version og har begået en anmeldelse af maskinen. I anmeldelsen kan man bl.a. læse følgende:

… LG X110, som – så vidt vi kan vurdere – skylder rigtigt meget til MSI Wind – en ligeledes 10,2 tommer Atom-baseret minibærbar.

Det gode ved den arv er, at vi nu engang har lidt nemmere ved at skrive og se på en 10,2 tommer skærm i stedet for de små 9-tommer modeller, men det kan være alderen, der trykker.

Bagsiden ved at LG X110 baserer sig på MSI Wind-platformen, som også Medions mininote gør, er, at tastaturet er samme bløde og ikke-optimale model. Og så er batteriet lige i underkanten med kapacitet til mellem to og 2½ time. Et seks-cellet batteri kan købes som ekstraudstyr og det anbefaler vi, hvis du skal have reel nytte af muligheden for at transportere den lette maskine med dig.

PC World opsummerer i følgende plusser og minusser:

Plus
+ 10,2 tomme skærm er nem at læse
+ Indbygget Turbo-3G modem

Minus
- Bedre tastatur ønskes
- Batterilevetid med standardbatteri (større kan købes)

Læs hele anmeldelse og se galleri af LG X110 her.

Læs artikler om: | Af: Kasper Hyllested |

Dansk pris på LG X110

2. oktober 2008 | 7 kommentarer | Kategori: LG

LG X110 MomoForleden fortalte vi om LG’s kommende mininote, LG X110, som kendetegnes ved at komme i to modeller: Een med og een uden indbygget Turbo-3G-modem.

Nu er der også kommet en dansk pris og lanceringstidspunkt. Modellen uden 3G-modem indbygget kommer til at koste 3.299,- kr., mens modellen med modemmet indbygget vil stå i en pris på 3.999,-.

Begge modeller lanceres i denne måned.

Det vil være oplagt, hvis en af de store udbydere af 3G-modems, fx 3, TDC, Sonofon eller Telia, tog maskinen ind i sortimentet og solgte den med tilskud, ganske som de gør med de små USB-baserede modems, som man normalt får med, når man tegner et 6-måneders abonnement på mobilt bredbånd.

LG X110 benytter en Intel Atom-processor og har en skærm på 10,2 tommer. Vægten er på 1,19 kilo, og mininoten fås i hvid, sort eller pink. Opløsningen på skærmen er 1.024 x 600 og ganske som på Dells Inspiron Mini 9 er skærmen af LED-typen frem for LCD – det er ensbetydende med en tyndere og farvestærkere skærm.

Kilde: PC World

Læs artikler om: | Af: Kasper Hyllested |

LG klar med X110 Momo med indbygget 3G-modem

30. september 2008 | 1 kommentar | Kategori: LG

LG X110 MomoLG lancerer snart deres nye mininote med navnet X110 Momo. Som noget særligt, så har Momo indbygget et 3G-modem.

Derudover er maskine rimelig standard-bestykket med en 1,6 GHz Intel Atom-processor, 1,3 megapixel webcam, en 10 tommer skærm, mulighed for Bluetooth, SD-kort, Windows XP Home Basic osv.

Men det er 3G-modemmet med HSUPA-understøttelse, som gør maskinen mere interessant end de andre modeller på markedet.

LG har ikke annonceret samarbejdsaftaler med teleoperatører, men eftersom firmaet i forvejen har et stort forhandlernetværk af mobiltelefon-sælgere, så er det oplagt for dem at udnytte denne kanal til at få deres mininote ud i verden.

Umiddelbart minder X110 Momo en del om MSI Wind, dog en smule lækrere i udseendet. Hvor Wind har afrundede hjørner, så er Momo mere firkantet. Det betyder også, at eksempelvis den Shift-tast, som sidder på højre side af tastaturet er noget større end normalt på mininotes, ligesom andre taster også er lidt større.

Hvad prisen bliver er endnu uvist, men et 3G-modem er ikke helt gratis, så vi vil forvente, at den nok ligger over markedsprisen for lignende modeller uden 3G-modem, dvs. omkring 500 US$.

Læs artikler om: , | Af: Kasper Hyllested |

LG lancerer mininote

30. august 2008 | Kommentarer slået fra | Kategori: LG, Nyhed

LG X110LG er nok mest kendt for forbrugerelektronik og mobiltelefoner, og det er da nok også som interessent indenfor mobilområdet, at LG har set sin berettigelse som mininote-producent.

På IFA-messen i Berlin har LG i hvert fald lancerert Netbook X110, som i hvert fald i England skal sælges hos mobilforhandleren Phones4u, ganske givet subsidieret af et mobilt bredbånd.

Maskinen kommer i pink, hvid og sort og vil være til salg i slutningen af oktober 2008.

På specifikationssiden kan vi oplyse følgende:

* CPU – Intel ATOM 1.6GHz + 945GSE + ICH7M
* Windows XP Home
* 10″ WSVGA (1024*600 pixels) skærm
*1 GB RAM
* 80 gigabyte harddisk
* WLAN 802.11 b/g , 10/100 Ethernet
* 3 Celler batteri
* 1.19 kg

Læs artikler om: | Af: Kasper Hyllested |

LG snart klar med mininote

13. august 2008 | Kommentarer slået fra | Kategori: LG

LGLG vil også ind på mininote-markedet, og de skulle snart lancere en model med navnet “LG X110″.

Det forventes, at X110 er på gaden i oktober og til den tid vil den have en 9 tommer skærm, en Intel Atom-CPU, 120 gigabyte harddisk og 2 gigabyte RAM.

Dermed kan den sagtens matche Asus Eee PC 901 på specifikationerne i hvert fald.

Prisen kan dog ikke helt matche. Det forventes, at prisen bliver mellem $625 og $790, fordi LG fokuserer mere på “design og materialekvalitet” og ikke så meget på lav pris.

Mere interessant er det nok, at den skulle komme i en udgave med indbygget 3G-modem (HSDPA), så man slipper for det løse USB-modem.

Ifølge flere rygter, så er det faktisk MSI, der står bag LG’s mininote, ligesom der også går rygter om, at der er indbygget GPS i maskinen.

Hvis det er MSI, der står bag, så tvivler vi på, at der er hverken 3G eller GPS, men derimod nok nærmere blot endnu en MSI Wind-klon a la Medion Akoya Mini. Uanset hvad, så er modellen i hvert fald stadig så hemmelig, at vi ikke har kunnet finde billeder af den, som virker troværdige.

Men det er jo altid interessant med nye aktører på banen og man har jo lov at håbe på en ny topmodel.

Læs artikler om: , | Af: Kasper Hyllested |

  • RSS PocketFreak.dk