Sti > Forside / Samsung / Samsung NC20 får dato og pris

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Samsung NC20 får dato og pris

16. marts 2009 Kategori: Samsung

samsung_nc20Der har været stor interesse for Samsungs NC20, som gør brug af Vias Nano processor, siden vi omtalte en tidlig anmeldelse.

Nu har vi fået lidt flere informationer fra Samsung i Sverige, som håndterer bærbare i Norden.

Deres melding er, at Samsung NC20 kommer i starten af maj 2009 og får en pris på 3.995 kroner. Så der er lidt tid, hvor du kan nå at spare op.

Læs mere om: ,


7 svar til “Samsung NC20 får dato og pris”

 1. Kasper pedersen Says:

  Det er fucking sent :( jeg vil have den NU!


 2. Kim Lauritsen Says:

  Er enig med Kasper. Dette bliver min nye netbook når den kommer. Har dog aldrig har en Samsung før men en LG bærbar, i øjeblikket har jeg en HP bærbar og er ikke tilfreds med den.


 3. Tine Says:

  skal man købe nc10 eller vente på 20′eren?
  hvem kan fortælle mig lidt om forskellen?


 4. Tareek Says:

  Kan det passe hvad man hører om at batteriet er en 3 cells?
  Det ville være ærgeligt.


 5. js Says:

  Har nu fået bekræftet, at Samsung NC20 skulle kunne købes i netbutikkerne fra uge 23. Den kommer i sort og hvid. Så man må væbne sig med tålmodighed 1 måned endnu…!


 6. Lotte Says:

  Jeg bestilte min på proshop og selvom der både blev sagt i starten af juni og andre lange ventetider, ja så fik jeg den i fredags :D


 7. Josefine Says:

  @ lotte: dejligt at du allerede fik din computer. :) Kan du ikke fortælle lidt om hvordan den er mht. batteri? Jeg er helt vild med den samsung NC10, men er ikke sikker på at jeg kan indfinde mig med at den kun er 10 ". Syntes det er lige lovlig lidt. Derfor hæler jeg mere til NC20, men man hører bare at den ikke er lige så god som den anden. Den du har fået fra Proshop, er det forresten med dansk tastatur? • RSS PocketFreak.dk