Sti > Forside / Lenovo, Nyhed / Lenovo på vej med ultra-lille mininote

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Lenovo på vej med ultra-lille mininote

16. marts 2009 Kategori: Lenovo, Nyhed

Lenovo Pocket YogaFor nylig lancerede Sony deres lille Vaio P, som japanerne kategorisk nægtede at kalde hverken en netbook eller andet. Den var helt sin egen. Men ikke desto mindre, så ser det ud til, at Lenovo nu også er på vej ind på det samme marked – deres bud på en mikrolille mininote hedder blot Pocket Yoga.

Der er dog stadig tale om et koncept, og det minder i øvrigt meget om et koncept, som Lenovo præsenterede helt tilbage i 2005, som netop var en lille tablet PC med et trådløst tastatur.

Den nye Yoga-model ved vi endnu ikke så meget om, men det står dog fast, at den ligesom Vaio P har en lille, men bred skærm – og at skærmen er berøringsfølsom. Samtidig kan tastaturet klappes om bag skærmen, så man kan skrive med pennen direkte på skærmen – ganske som på en PDA.

Vi har samlet en række billeder fra nettet i et galleri, som du kan nyde her.Et svar til “Lenovo på vej med ultra-lille mininote”

  1. Jakob Bindslet Says:

    Slashgear skriver (http://www.slashgear.com/lenovo-pocket-yoga-is-2-year-old-concept-no-production-plans-1637827/#more-37827) :

    The story behind the Lenovo Pocket Yoga has emerged, courtesy of Johnson Li, Director of Lenovo’s Beijing Innovation Center where the first blurry images of the netbook were snapped. Despite what the images released earlier today might suggest, the Pocket Yoga is no new design but in fact a two year old concept.

    According to Li, Pocket Yoga was intended as a companion device that blurred the line between portable computing and the sort of accessories – wallet, diary, purse – users would conventionally carry with them. The almost-360 degree hinge allowed for multiple usage methods, from a tabletop or lap typing position, or – when fully rotated – a pad-style form factor more suited to standing or walking use, and which could be controlled with a touchscreen and pen.

    Disappointingly, Li confirms that the Yoga notebook experiment “is finished” and the Pocket Yoga concept is unlikely to be developed any further, much less make it to the market. It’s interesting – and no doubt frustrating to Lenovo’s design and concept teams – that Pocket Yoga predates netbooks and, since comparisons have often been drawn, the Sony VAIO P in particular. Looking at the Lenovo Pocket Yoga in comparison to the company’s actual netbooks – the IdeaPad S9 and S10 – we know which we’d prefer to buy  • RSS PocketFreak.dk