Sti > Forside / Nyhed / Ubrugelig billige minibærbar

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Ubrugelig billige minibærbar

25. juli 2008 Kategori: Nyhed

Alpha 400Mininotes Kasper Hyllested har indkøbt og testet en mininote til blot 1.200 kroner. Maskinen er dog ikke meget værd: hardwaren betyder, at der ikke kan installeres ekstra programmer, maskinen er langsommere end langsom og ikke rigtigt pengene værd.

Det er dog nok ikke sidste gang vi ser maskiner som Bestlinke. Populariteten af mininotes betyder, at der vil være en vis spredning inden for genren. På den ene side de helt billige maskiner som denne – og på den anden side maskiner som Sonys Vaio (i Danmark fra september sandsynligvis) og Lenovos Ideapad (kommer ikke til Danmark) – som hurtigt koster fra 10.000 og op af.

Læs mere om:


Et svar til “Ubrugelig billige minibærbar”

  1. Mininote.dk » Blog Archive » Mininote kan købes for 600 kr. Says:

    [...] Flere medier har fortalt om de ultra-billige mini-computere, som bl.a. sælges under navne som Bestlinke og Impulse. Vurderet ud fra specifikationerne er de meget ens, og vi har faktisk haft mulighed for at teste en af modellerne og var ikke imponerede. [...]  • RSS PocketFreak.dk