Sti > Forside / Anmeldelser, Asus Eee PC, Nyhed / 3 dage til Eee 1000HE

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

3 dage til Eee 1000HE

27. marts 2009 Kategori: Anmeldelser, Asus Eee PC, Nyhed

De sidste par uger har min primære maskine været en Eee 1000HE. Og mens jeg først var lidt skeptisk over for tastaturet, så er jeg faktisk blevet rigtig glad for maskinen. Specielt på rejser betyder det kæmpe batteri, at man snildt arbejde 6 til 8 timer på en opladning. Og det endda med Windows 7 og med de grafiske elementer som følger med det.

Og nu har Asus lige meldt tilbage: Eee 1000HE kommer 30. marts og får en pris på 3.299 kroner.

Det er slet ikke galt for så lang batteritid og en fornuftig maskine med den nye N280 processor. Hvis bare de havde bygget den af samme slags materialer Asus brugte i 1002HA – så havde topkarakteren været hjemme.

Læs mere om: ,


4 svar til “3 dage til Eee 1000HE”

 1. Axlon Says:

  Hvad syntes du om selve tastaturet efter at have brugt den et stykke tid.
  Er det under eller over middel?
  Kræver det meget tilvænning?


 2. Katja Says:

  Hvor kan man købe den henne?


 3. Lars J Says:

  Tastaturet er ikke så godt som 1002HA, men på niveau med Lenovo 10e. Ikke fordi tasterne er dårlige – for der er ret god plads mellem tasterne. Det er mest fordi det gynger i midten – og det behøver det altså ikke at gøre. Det er da også rimeligt at vænne sig til – og efter et par dage var vi blevet venner :-)

  Jeg har en Acer One 10 stående ved siden af og der sidder tasterne tættere sammen. Så det kan også være lidt svært at vænne sig til.

  Det skal siges at jeg lever af at skrive, så jeg er kritisk over for tastaturer…


 4. Søren Says:

  Virker til at være en super maskine til prisen. Har også læst anmeldelsen på http://www.laptopmag.com, og spørger måske dumt nu, men har man ikke mulighed for at sætte en CD i computeren? Hvordan foregår installationer af programmer så?

  mvh • RSS PocketFreak.dk