Sti > Forside / Google, HP, Nyhed / HP tester Google Android på mininotes

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

HP tester Google Android på mininotes

1. april 2009 Kategori: Google, HP, Nyhed

HP 2140 MiniDet Linux-baserede styresystem Android fra Google er oprindelig udviklet til mobiltelefoner, men det kan også blive en konkurrent til Windows på netbook-markedet. Hewlett Packard tester i øjeblikket om Android er egnet til mininotes Det skriver avisen Wall Street Journal ifølge ComON.

HP er ikke de første, som overvejer at bruge Android til mininotes. I februar kunne firmaet Freescale fortælle, at man er på vej med Android-kompatible processorer til netbooks, og Asus har også officielt bekræftet, at man tester Android på Eee-computere.

I forhold til Windows XP har Android mere beskedne hardwarekrav, der skal ikke betales licensafgifter og det kan frit tilpasses.

Styresystemet har dog stadig en række begrænsninger, som gør det uegnet til større computere. Herunder at alle programmer, som brugeren installerer, skal være skrevet i Java specifikt til Android. Og så må man nok undvære eksempelvis Microsofts programmer.

Kilde: ComON og wsj.com

Læs mere om: , ,


Et svar til “HP tester Google Android på mininotes”

  1. Mininote.dk » Blog Archive » Acer tester Android-løsning til mininotes Says:

    [...] tænkt som et styrestem til mobiltelefoner. Men det har ikke forhindret flere producenter, blandt andet HP, i at overveje styresystemet til de små bærbare mininotes. Men nu melder Acer også ud, at deres [...]  • RSS PocketFreak.dk