Sti > Forside / Nyhed, Sony / Vi har en Vaio VGN-P på vej

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Vi har en Vaio VGN-P på vej

3. april 2009 Kategori: Nyhed, Sony

+022-32_New&Improved_Feb09.inddDen er super-lille og hundedyr. Men den er også fyldt med imponerende specifikationer, som blandt andet tæller en skærm med en opløsning på 1.600 x 768 pixels. Og nu har vi taget springet her på Mininote og købt en – i erkendelse af at Sony Danmark hverken er til at hugge eller stikke i.

Vi har investeret i en rød model med 64 gb SSD-disk, 3G-modem og GPS. Processoren er en 1,33 ghz Atom. Og nu kan vi bare vente et par uger på at den bliver leveret og vi kan have en anmeldelse klar. Stay tuned – og brug gerne kommentarfeltet til spørgsmål du gerne vil have besvaret mht. Vaio P.

Læs mere om:


8 svar til “Vi har en Vaio VGN-P på vej”

 1. Michael Says:

  Hvor har i købt denne henne, da jeg selv overvejer at købe en i udlandet?? Hvor svært er det egentlig at arbejde med engelsk tastatur??


 2. Lars J Says:

  Det er Sonystyle butik i Las Vegas – nu er den på vej til Danmark. I alt knapt 8.200 kroner incl. det store batteri ved siden af. Lidt meget for en mininote, men lad os se om den er fed :-)

  Mht. engelsk tastatur så synes jeg selv at det ikke er et problem. Jeg tester rigtigt mange bærbare med uk/us tastatur og jeg er holdt op med at lægge mærke til det. Er det et problem kan man købe klistermærker til tasterne. Selve funktionen af tasterne indstiller man bare i Windows.


 3. Lars J Says:

  I øvrigt skal man lige være opmærksom på at USA-modellen kommer med et EV-DO / 3G-modem som kun virker til Verizon – der er simpelthen ikke noget SIM-slot i maskinen. Så du skal være parat til at lodde en SIM-holder på (der findes guider på nettet) for at få det til at virke…typisk SONY :-)


 4. Michael Says:

  Jeg regner også med at bestille en VAIO P i udlandet, jeg tager modellen med 1.86GHZ CPU og 64GB SSD disk, skal være sikker på at den spiller, forventer at afinstallere Vista og køre XP på den, Vista er for tungt at danse med, og Windows 7 er jo ikke klar endnu.


 5. Lars Jacobsen Says:

  God ide med den japanske – via Dynamism går jeg ud fra? Men så kommer prisen over 10.000?

  Har du overvejet at købe den i Tyskland? Der burde 3G modem virke.

  Om det er 1,33 eller 1,86 ghz har ikke haft store betydning for mig – jeg har desuden læst mig til at man kan overclocke den lille Atom ret nemt (se http://www.pocketables.net -> forum).

  Jeg har kørt Win7 på de fleste mininotes der er på markedet og ikke haft problemer, så jeg regner med at drøne det på så snart jeg lige har testet Vista. Når man er vant til Vista og 7 er XP for trist :-)


 6. Michael Says:

  Jeg regner med at bruge pricejapan.com, dem har jeg brugt før uden problemer, de finder den billigste vare for dig, der koster den model jeg ønsker i alt ca 1000 Euro, og det er altså med fragt til Danmark med DHL. Tidligere gange jeg har købt fra dem, har jeg bedt om at de sender pakken som privatperson og dermed undgået told, ingen garantier, men jeg har altså ikke haft problemer med dem.

  Jeg tror på, at der er stor forskel på performance fra 1.33 til 1.86GHZ, så jeg skal have den store model, XP er fint til mig, men selvfølgelig vil jeg teste Windows 7.


 7. Carsten Says:

  Hvis man bestiller fra pricejapan.com eller andet. Er der så trådløs net i så den kan bruges i dk?

  Jeg er ikke helt med. Kan man købe den og bruge den i dk? Jeg tænker på strømforsyning, internet mv.


 8. Michael Says:

  Angående den japanske version jeg køber, ja, trådløst internet har intet med oprindelsesland at gøre, men den har ikke 3G, hvis det er det du mener ? Strømforsyningen er internatinal 110 til 240 volt, ingen problemer, det eneste er at man selv skal sørge for operative system, men mindre man kan japansk !! • RSS PocketFreak.dk