Sti > Forside / Nyhed / Mininote kan købes for 600 kr.

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Mininote kan købes for 600 kr.

28. juli 2008 Kategori: Nyhed

ImpulseFlere medier har fortalt om de ultra-billige mini-computere, som bl.a. sælges under navne som Bestlinke og Impulse. Vurderet ud fra specifikationerne er de meget ens, og vi har faktisk haft mulighed for at teste en af modellerne og var ikke imponerede. Den eneste umiddelbare forskel på Impulse-maskinen og den Bestlinke-maskine, vi har testet, er at Impulse har flere udgange, bl.a. VGA.

Ikke desto mindre så fortæller Computerworld, at man nu kan købe Impulse NPX-9000 for en pris på ca. 600 kr.

Impulse-maskinen har en syv-tommer skærm og en 400 MHz processor, 128 megabyte RAM, 1 gigabyte flash-hukommelse og mulighed for en dongle til trådløst netværk. Maskinen kører Linux.

For at få den lave pris skal man dog købe 100 stk. og det er altså en pris henvendt til forhandlere eller storkunder.

Man kan købe hos Alibaba.com gennem det taiwanesiske firma Carapelle Ltd’s netbutik.

Vi vil dog hverken anbefale private, virksomheder eller forhandlere at tage maskinen hjem til de danske forbrugere. Selv med den lave pris er de ikke noget værd, jf. vores anmeldelse.

Læs også mere her.

Update:
DR1′s TV-avis mandag aften viste denne lille maskine i et indslag om Asus Eee 900, der blev lanceret i Expert-butikkerne i dag. Asus Eee 900 kan dog på ingen måder sammenlignes med denne Impulse-maskine hvis man ser på specifikationer eller ydelse.

Kilde: ComputerworldComments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk