Sti > Forside / Asus Eee PC / Asus Eee PC igen udskudt i Danmark

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Asus Eee PC igen udskudt i Danmark

13. juni 2008 Kategori: Asus Eee PC

Asus havde lovet danskerne, at vi ville få mulighed for at købe en dansk version af den lille Eee PC her i juni måned, men nu er lanceringen udskudt igen, fortæller ComON.

Mikael Koark, der er nordisk marketingchef for Asus i Norden, må endnu en gang udskyde lanceringen af Asus eee på det danske marked. Sidst i juli eller først i august er nu hans bud på en lancering.

- Vi ved det ikke endnu. Vi har ikke fået bekræftet, hvornår vi får afsendt varerne fra Asien, siger Mikael Koark til ComON.

Han kan heller ikke fortælle, hvilke versioner af Asus eee, der ender med at blive lanceret i Danmark.

- Vi vi sende både en syv tommers version og en ni tommers version på markedet. Men jeg kan ikke sige, hvilke, der er med i den første sending, fortæller Mikael Koark.

Mikale Koark indrømmer, at han gerne havde set en tidligere lancering, men håber at det ikke kommer til at gå ud over salget.

- Selvfølgelig ville det have været bedst, hvis vi havde kunnet levere noget tidligere. Allerhelst i maj. Men på den anden side så kommer vi på markedet før september, hvor konkurrenterne kommer på banen med deres Atom-produkter. Derfor er det min fornemmelse, at det ikke kommer til at gå ud over salget, siger Mikael Koark.

Kilde: ComON.

Læs mere om:


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk