Sti > Forside / Nyhed / Mininote processor-test afslører Atom, Via Nano og AMD Neo

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Mininote processor-test afslører Atom, Via Nano og AMD Neo

14. april 2009 Kategori: Nyhed

amd-athlon-neoMed ankomsten af Samsung NC20, som indtil videre er en af de eneste mininotes med Via’s Nano-processor, er der lidt konkurrence på et marked domineret af Intel Atom. Og når HP Dv2 også snart melder sin ankomst, med AMD Athlon Neo processoren, er der pludseligt lidt at vælge imellem.

Cnet har imidlertid (mini)testet alle tre modeller i en række forskellige opgaver. Resultatet er, at der ikke er en klar vinder. I multitasking, som nok er det man typisk laver, vinder Intel Atom N280. Men i testen af mere rå regnekraft vinder Via Nano. Og i en tredje test vinder Athlon Neo.

Konklusionen må vel derfor være, at man ikke behøver bekymre sig alt for meget om processorvalget. Både fordi at udvalget er meget begrænset og handler mere om selve bærbaren end om hardwaren, men også fordi de færreste modeller falder igennem på ydelsen.

Læs hele testen her hos Cnet.Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk