Sti > Forside / Nyhed / En mininote med en PDA indeni

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

En mininote med en PDA indeni

28. juli 2008 Kategori: Nyhed

JointechHvad er forskellen på en mininote og en PDA? Spørgsmålet bliver nu sværere at besvare efter Jointech har lanceret JL7100, som kan købes for den nette sum af $99.

Umiddelbart ligner JL7100 en mininote-computer, men indeni er den en klassisk Windows Mobile-baseret PDA som de gamle HP iPAQ’s eller Dell Axim-modeller.

Den har et tastatur og en 7″ skærm med en opløsning på 800×480 pixels ganske som de første Eee-modeller. Der er VGA-ud og 3 USB-porte. Men den har også kun 64 MB RAM og 64 MB lager-plads og så kører den Windows CE 5.0, som er kernen i Windows Mobile.

Med andre ord, så bør en 3 år gammel Del Axim X50v kunne køre mindst lige så hurtigt som denne maskine. Man skal også være opmærksom på, at udvalget af Windows CE-programmer er stærkt begrænset.

Jointech JL7100 har følgende specifikationer:

* Samsung Chipset
* 7 tommer 800 x 480 pixel TFT display (64k farver)
* Dimensioner: 225 x 165 x 36mm
* Vægt: 680 gram
* Farver: Sort, pink, hvid, blå
* Batteri: Opladning: 4 timer, køretid: 4 timer, standby: 72 timer

Umiddelbart er det svært at forstå, hvorfor sådan en maskine bliver lanceret i dag. Den burde nok have været på markedet for to-tre år siden, hvor den ville have været helt i top.

Det eneste positive man umiddelbart kan sige er, at prisen er særdeles lav og at synkroniseringen mellem Windows CE og Windows fungerer glimrende med Microsofts ActiveSync. Samtidig skal Windows CE ikke bootes, men er klar med det samme, man trykker på On-tasten.

Læs mere hos JointechComments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk