Sti > Forside / Nyhed / Maksimumkrav til Windows 7 netbook

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Maksimumkrav til Windows 7 netbook

24. maj 2009 Kategori: Nyhed

Mininotes er et tveægget sværd for hardware- og softwareproducenterne. På den ene side ser det godt ud i markedsandele når de billige små flyver over disken. På den anden side tjener man ikke så meget på en 3.000 bærbar, som på en 8.000 kroners model.

Samtidig er en del firmaet bekymret for om de billige bærbare kannibaliserer markedet for bærbare generelt. Altså om for mange forbrugere finder ud af, at de snildt kan klare sig med Windows XP og 10″ eller 12″ og en Atom processor – i stedet for 18,4″, dualcore og Windows Vista.

Derfor har både Intel og Microsoft lagt begrænsninger på hvilke maskiner, der kan bygges med Intel Atom eller Windows XP. Og det samme gør sig gældende med den kommende “lette” udgave af Windows 7.

5-22-09win7startDe aktuelle begrænsninger for Windows 7 i den lette udgave er nu tilsyneladende ude – og du kan se dem her (klik på billledet). Bemærk begrænsningen i skærmstørrelsen på 10,2″. Skal du have en 12″ netbook skal den fulde version af Windows 7 hentes ind. Det er ikke et problem rent ydelsesmæssigt, men vil nok hæve prisen…og det kan jo være at retningslinierne ændres.

Læs mere om: ,


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk