Sti > Forside / Lenovo, Nyhed / Lenovo S12: HD, 3D og alt andet

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Lenovo S12: HD, 3D og alt andet

25. maj 2009 Kategori: Lenovo, Nyhed

nvidia-ion-lenovo-s12_3Lenovo S12, som lige er blevet officielt annonceret, ser ud til at være en af de hop i teknologien som Eee 901 og Sony Vaio var.

S12, hvis lanceringsdato og pris vi desværre endnu ikke kender, bliver tilsyneladende den første mininote der er udstyret med nvidias Ion-platform.

Fordelen ved Ion er, at chipsettet der understøtter Atom-processoren ikke bare er Intels aflagte teknologi – men faktisk er skræddersyet til moderne opgaver.

Ifølge Engadget kan Lenovo S12 med Ion-teknologien således levere HD-film i 1080p og spille lidt 3D spil. Alt sammen i en maskine der kommer med en 12″ skærm (1.280 x 800), 1 gb hukommelse, fuldt tastatur og Windows XP.

Batteriet er efter sigende 6-celler (selvom erfaringen viser at det kan ændre sig) og der er Wifi, Bluetooth, VGA/HDMI, 3 x USB og udvidelse til ExpressCards.

Læs mere om:


18 svar til “Lenovo S12: HD, 3D og alt andet”

 1. Casper Topp Says:

  Pris… der står i følge denne hjemmeside http://beep.tv2.dk/entry.php/id-318122.html… at den lander på 3000 danske kroner… :-)


 2. Lars J Says:

  Jeg tror at Beep er offer for positiv tænkning og regner 449 USD om til 3.000 kroner. Vi plejer at sige at dollaren skal ganges med x8-x10 stykker for at medtage moms, told, transport og tilpasning til det danske marked.


 3. Daniel Says:

  Nogen der ved hvornår den kommer til Danmark og om der eventuelt kommer andre modeller, som er en smule kraftigere?

  Ville virkelig gerne have 2 gb ram i, så er den væsentlig mere klar til Windows 7, selvom Windows 7 kun bruger ca. 700 mb..


 4. Tareek Says:

  Samsung N20 eller Lenovo S12.
  Det bliver en af de 2 jeg vælger.
  Medmindre at sidstenævnt kommer med en blank skærm, så bliver den udelukket!


 5. David L Says:

  Nogen der ved hvad vægten bliver?


 6. David L Says:

  Display: 12.1 WXGA (1280 X 800) LED 200 nit, 250g
  Processor: Intel Atom N270
  Graphics: Intel integrated GMA 950, Nvidia ION
  Memory: Up to 1GB DDR2 533 MHz
  Hard Drive: Up to 160 GB SATA (160, 250, 320)
  Battery Life: 3 hours with 3-cell, 6 hours with 6-cell
  Weight: 1.4kg with 3 cell, 1.55kg with 6 cell
  Dimensions: 292 X 216 X 22-28.9mm
  Connectivity: 10/100m Ethernet, Broadcom 578M, Intel WiFi Link 5150 1X2 AGN, Intel WiFi Link 5100 1X2 AGN, Non-Intel wireless b/g, Non-Intel wireless b/g/n, Bluetooth
  Other: 3 USB, 1 Expresscard slot (Intel and VIA platforms), 4-in-1 card reader, VGA, RJA45, HDMI
  Software: XP Home SP3 (32 bit)

  Gizmodo source
  Men vil sige at den holder sku ikke disse tiders 6-8 timers batterilevetid og den vejer sku lidt meget…


 7. Saxis Says:

  Jeg har læst at den skulle komme i Juni, i en anden artikel… kan dog ikke huske hvor jeg så den.

  Er jeg helt galt på den?

  (jeg håber ikke den bliver for dyr med told og moms på… for alle andre 12" netbooks/bærbare koster 7.000 alle steder, synes jeg?!)


 8. Lars J Says:

  Jeg talte med Lenovo forleden dag og der havde de ikke en dato for S12.


 9. Daniel Says:

  Jeg læste et sted at den ville blive lanceret i starten af Juli med Intel´s onboard grafikkort.. Først senere på sommeren vil den komme med Ion..

  Om det er rigtig ved jeg ikke..


 10. Mikethk Says:

  #Daniel

  Jeg tror du har ret, er lige kommet med Intel lort, håber den snart kommer med VIA og Ion, det ville være det ultimative.


 11. Daniel Says:

  Hej Mikethk

  Har faktisk skrevet en mail til Lenovo og de skriver at den kommer med Intel´s til August, men de har desværre ikke bestemt om den skal lanceres i Europa med ION..

  Han kunne heller ikke give mig en dato for hvornår den så ville blive lanceret i udlandet med ION.. Så indtil videre er det sgu mere et mediestunt end en brugbar laptop.

  Ret ærgerligt

  Men lad os nu se


 12. Lars Says:

  @Daniel: Jeg tror desværre at der er for meget ønsketænkning med Ion. Jeg har set test af en Ion-platform til stationær – dvs. Intel Atom 330, meget ram, store diske etc. og der klarede den ingen spil og hakkende HD.

  Derfor har jeg svært ved at tro at det bliver bedre i en bærbar udgave. Tværtimod frygter jeg lidt at det bliver et eksempel på lidt mere kraft (som ikke rigtigt kan bruges til noget) og 30% mere batteriforbrug.

  Men jeg håber selvfølgelig jeg tager fejl :-)


 13. David L Says:

  Jeg skal til Canada i oktober/november og håber fandme på en gang S12 med ION der. For mig synes det at være Intel der staler situationen lidt da de ikke er interesseret i at få andre(læs Nvidia) med ind på mininote markedet for netchips og ikke mindst GFX. Hell den S12 kan jo spille spil og det er altså lidt bedre end de der GMA som Intel altid lægger op til, Protektionisme.


 14. Simon Says:

  Jeg har set en 330 platform med ION køre spil i HD, og det gik fit. Søg på Asrock ION 330, det er en stationær men med samme spec`s som S12 kommer med bortset fra bundkortet som ikke er Intel men fra Asrock. se på det jeg glæder mig til s12 kommer med ION. ellers er derogså andre, MSI x320 er en lille maskine med fedt design, storebror MSix340 er en fed maskine med HDMI. eller Hp Dv2 1110eo er en fed maskine Dv2 serien er meget overset, men også lidt dyr, den har AMD dual core CPU. Til dem der vil købe Samsung Nc20, overvej en acer eller en msi istedet, du får mere for pegende. Don`t by shit from Korea. stik to Japan…man..=?=


 15. David Says:

  Fandt nogle specs på Lenovos US site
  http://shop.lenovo.com/ISS_Static/WW/AG/merchandising/US/PDFs/sseries_techspecs_062509.pdf

  indtil videre kører ingen af dem med ION GFX eller for den sags skyld Nvidias chipset. Dertil er der ingen syn for at der er HDMI indbygget og den “smarte” af dem kører på et GFX fra S3 som de kalder Crome. Jeg er dog klar over at Intel er ret stærke i denne sag, og får det næsten som de vil, men med en S12 som bliver forsinket uden en ION, uden en HDMI og så er det jo fedt nok den kan bruges til HD film men altså derfor skal den jo kunne smækkes over på en større skærm.. come on..
  Så tror jeg hellere vi ligenu skal kigge på Nokias netbook..


 16. Daniel Says:

  Hvor er det skidt at de reklamerer så meget for noget de så ikke kan levere..

  Giver David helt ret i at, når ingen af de spændende ting sidder i længere, så er den jo ikke meget mere interessant end så mange andre små netbooks.


 17. David L Says:

  Hey, vil bare lige sige at jeg har set at man kan få
  S12 med ION hos

  Det er vist en kampagne vi har gang i men prisen er vel liiidt over hvad den kostede i US.. say 1300,-.

  Den kommer dog også med 2 gig ram, som man vist ikke har i standardudgaven i US. Og på lenovos egen dk side ligger den til en dejlig pris der lugter af over 5 af de store. Den er stadig en fed maskine og jeg har store ønsker om at købe den, MEN og det er et MEN, hvis Samsungs N510 skulle gå hen og billigere sååå. Hvad synes I drenge?


 18. David L Says: • RSS PocketFreak.dk