Sti > Forside / HP, Nyhed / HP lancerer nye mininotes

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

HP lancerer nye mininotes

27. maj 2009 Kategori: HP, Nyhed

HP Mini 110 XPHP har nu annonceret tre nye modeller i deres Mininote-serie. Det drejer sig om modellerne 1101, 110 XP og 110 Mi. De er alle baseret på en 10,1 tommer LED-skærm og kører enten Intel Atom N270 eller N280. De har GMA 950-grafik, og Mini 110 XP har et Broadcom Crystal HD Enhanced Video Accelerator-kort indbygget, som ifølge HP giver mulighed for at afspille video i 1080p HD-kvalitet.

Derudover er specifikationerne ret almindelige. 110 XP får (surprise, surprise!) Windows XP, 1 gigabyte RAM og enten 160 GB harddisk eller 32 GB SSD. Der er mulighed for at få indbygget 3G-modem.

*110 Mi bruger HP’s eget linux-baserede operativsystem og har op til 250 gigabyte harddisk og 2 gigabyte RAM. Begge modeller kommer med “Syncables Desktop”, som er et særligt program, der gør det muligt at synkronisere filer mellem mininoten og en almindelig PC.

Endelig er der HP Mini 1101, som er en business-udgave af 110 XP. Den har ikke Broadcom-grafik, men til gengæld kan man vælge mellem Windows XP eller Vista.

Den lanceres den 1. juni 2009 i USA til en pris på $329 og fås i sort. De to andre modeller kommer lidt senere og koster henholdsvis $329.99 og $279.99. Mini 110 XP fås i to nye farver kaldet pink chic og white swirl – men prisen er endnu ukendt.

Vi har fundet en video med præsentation – og man kan læse mere hos HPEt svar til “HP lancerer nye mininotes”

  1. Maria Hansen Says:

    Er der nogle forslag til hvordan man får fingrene i sådan en ny hp pc, et sted den kan købes evt.  • RSS PocketFreak.dk