Sti > Forside / Nyhed / Sony Vaio P kommer til Danmark

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Sony Vaio P kommer til Danmark

3. juni 2009 Kategori: Nyhed

p_gallery5.jpgEt tip fra en opmærksom læser tyder på at Sony Vaio P kommer til Danmark – eller i den mindste får en dansk pris. Og den er høj: 7.449 kroner for at være helt præcis. Det er den pris som Sony´s onlinebutik vil have for en Vaio P med 80 gb harddisk, 3G-modem og 1,33 gigahertz processor.

Dermed adskiller den danske model sig lidt fra den engelske som ellers har været med SSD-drev og en hurtigere processor – mens 1,33 gigahertz modellerne har været forbeholdt det amerikanske marked.

Jeg har selv en USA-model med 64 gigabyte SSD-drev og 1,33 gigahertz processor og den kan lige klare Windows Vista – men det blev hurtigt skiftet ud med Windows 7, som kører væsentligt bedre. Den største forskel er at USA-modellem kommer uden SIM-slot, hvorfor 3G-modemmet ikke kan bruges i Europa.

Læs mere om:


5 svar til “Sony Vaio P kommer til Danmark”

 1. Martin Jensen Says:

  Hej

  Lige dagens tips….

  Jeg har lige købt en Vaio P VGN-P21ZQ nordic i Malmø, til 8400 dkk. Den er købt i en Sony Center shop inde i Malmø City. Under opstart skal man vælge at Vista skal være på Dansk,
  og den har som standart Dansk tastatur.

  Jeg har testet det indbyggede 3G modem med et 3 sim kort. Det virker også uden problemer.

  Den er total fed :-)

  Martin


 2. Jan Says:

  Hej martin,
  jeg er på…hvor ligger den butik?
  Og hvorfor kan du få den med dansk tastatur i sverige?
  Jeg skal over og købe en med et samme
  mvh
  Jan


 3. Niels Says:

  Hej,

  Bliver den varm, hvis man har den i lommen ?
  Har planer om at købe den, hvilken af modellerne vil i foreslå ?
  Og kan jeg bruge 3s kort hvis jeg køber en fra USA ?


 4. Kasper Hyllested Says:

  Hvis man køber en Vaio P fra USA, så kan du ikke bruge 3G i Danmark, desværre. Det er en anden type modem, der er i. Min medredaktør her på mininote.dk har brændt fingrene (og pengene) på det, desværre.


 5. Lars Says:

  Ja, jeg har en fin Vaio P fra Las Vegas som er brændt sammen (konstant BSOD med henvisning til memory). Desværre insisterer Sony på at den skal til butikken den er købt i – så selvom jeg skal til LA snart er det for besværligt. Farvel 8.500 kroner, farvel Sony :-) • RSS PocketFreak.dk