Sti > Forside / Nyhed / Apple-rygter i sommerferien

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Apple-rygter i sommerferien

25. juli 2009 Kategori: Nyhed

Som det nok er bemærket holder mininote sommerferie – med et udvag af mininotes (NC20, Vaio P, Aspire One Pro, Eee 1008HA). Men det skal ikke forhindre os i et viderebringe Apple-rygter:

Apple har længe afvist at lave en mininote, sandsynligvis fordi fortjenesten i den del af markedet er meget lille. Men der er få som er overbevist om at Apple ikke kigger på det interessante 10″-format. Måske bare for at levere deres eget bud på en moderne mininote. Det er tilsyneladende logikken bag historien på AppleInsider hvor man er overbevist om, at Apples mininote bliver en forstørret iPod Touch. Læs historien og se et bud på modellen her.

Læs mere om:


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk