Sti > Forside / Nyhed / Er det en netbook?

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Er det en netbook?

6. december 2009 Kategori: Nyhed

midnightEbøger ser ud skabe overskrifter i USA og jeg er da også selv faldet for en Sony PRS-600 for nyligt under en tur til Los Angeles. Men computere og ebøger er nogenlunde lige så nært beslægtede som muslinger og måger.

Og dog: For enTourage eDGe enheden, som kommer på markedet til februar til omkring 500 USD, er tilsyneladende både en netbook og en ebook. Det sker ved at den ene side er en farveskærm og den anden side er en eInk-baseret gråtoneskærm. Det særlig ved eInk er at skærmtypen næsten ikke bruger noget strøm hvad der gør den ideel til boglæsning. På den anden side er opdateringsfrekvensen meget langsom hvad der gør den uegnet til video eller normalt computerbrug.

enTourage eDGe løser det problem ved at farveskærmen bruges til de computerrelaterede ting (med Android styrestemet) mens eInk er til bøger. Vægten bliver på lidt over 1,2 kilo.

Enheden kommer med touchskærm – men netbook-delen kommer ind ved at Bluetooth-teknologien lader dig tilslutte et tastatur.

Se enheden og specifikationerne her: http://www.entourageedge.com/entourage-edge.htmlEt svar til “Er det en netbook?”

  1. sascha Says:

    er det meningen det blir en slags Ipad? hvor man bare kan surfe på nettet? synes 500 dollars er en god pris ellers  • RSS PocketFreak.dk