Sti > Forside / Anmeldelser, MSI Wind / Anmeldelse: MSI Wind U100

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Anmeldelse: MSI Wind U100

3. august 2008 Kategori: Anmeldelser, MSI Wind

MSI WindMSI Wind er en populær sag. Vi har desværre endnu ikke selv fået fat i et eksemplar til at teste på, men det har flere udenlandske kolleger, bl.a. Inside HW, der har begået en grundig test og skrevet en fin anmeldelse af den lille maskine.

I anmeldelsen sammenligner de bl.a. med en Asus Eee PC, og fremhæver bl.a., at skærmen på MSI Wind er bedre: Den er lettere at se på di rekte sollys, og betragtningsvinklen er større. Til gengæld påpeger de også, at MSI Wind er væsentligt større og tungere end Asus Eee 900. Med sine 1,3 kilo er MSI Wind faktisk 30 pct. tungere.

Læs hele anmeldelsen med mange fine billeder hos InsideHW.

Køb MSI Wind U100 hos Wupti.com

Læs mere om: ,


2 svar til “Anmeldelse: MSI Wind U100”

  1. Lars Sommer Says:

    Er den udkommet? Kan se den står til “??” levering på EDBpriser… :)


  2. Kasper Hyllested Says:

    MSI Wind sælges bl.a. i Wupti.com og flere andre netbutikker.  • RSS PocketFreak.dk