Sti > Forside / Nyhed / Nye Eee PC i Danmark til september

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Nye Eee PC i Danmark til september

4. august 2008 Kategori: Nyhed

Asus Eee PC 901 Her på redaktionen bag mininote.dk har vi modtaget mange e-mails, der spørger, hvornår Asus Eee PC 901 kommer til Danmark. Hidtil har vi ikke kunnet få det afklaret, men nu oplyser Expert til mininote.dk, at de er klar med den nye model allerede i begyndelsen af september.

- Vi kan bekræfte, at Asus Eee PC 901 kommer til Danmark i uge 36 eller senest i uge 37, siger Peter Kaic, der er Nordisk Indkøbschef i Expert.

Peter Kaic kan også afvise de forlydender, der har været om, at den første Eee-model, 701, ikke kommer til Danmark.

- Det er ikke helt rigtigt. Eee PC 701 kommer til Danmark i uge 36, og vi kan allerede løfte sløret for at Eee PC 701 bliver leveret med en 30 GB ekstern USB harddisk, siger Peter Kaic.

Endnu har vi ingen oplysninger om prisen på de nye maskiner, men Peter Kaic forventer at kunne løfte sløret i løbet af nogle uger.

Læs vores anmeldelse af Asus Eee PC 901 her og af Asus Eee PC 701 her

Læs mere om: , ,


5 svar til “Nye Eee PC i Danmark til september”

 1. Allan Bøgild Pedersen’s Blog» Blogarkiv » Overblik over mini notebooks i Danmark Says:

  [...] Inden for de seneste par uger er det også i Danmark blevet muligt at købe de nye mini notebooks, som man i udlandet har kunnet købe i noget tid. Den mest kendte er vist Asus eee som var den der åbnede producenternes øjne for det store marked der er for disse små billege bærbare computere. Jeg har lavet en lille oversigt over specifikationerne på de modeller der findes i Danmark, jeg har taget Asus 901 med, da den forventes at komme til landet i starten af september måned. [...]


 2. Allan Bøgild Pedersen Says:

  hmmm… 30 gb. ekstern usb harddisk, øhh hvorfor? man gider da ikke købe en så lille pc for bagefter at slæbe en ekstern harddisk med?

  var bedre med noget indbygget hsdpa…


 3. Michael Says:

  Jeg har fået af vide Asus 901 med Linux skulle komme til at koste ca. 3199kr. og med xp 3699kr.


 4. Kasper Hyllested Says:

  @ Michael: Det lyder rimeligt nok med det prisniveau.

  @ Allan: Tjah, der er jo kun 4 gb hukommelse på en 701′er, og en USB-disk er jo oplagt at have som tilbehør til en Eee 701. Men jeg vil give dig ret i, at lidt af idéen med mobiliteten går af den, hvis man skal slæbe den med rundt i tasken. Så hellere, at de havde smidt et stort SD-kort med i handlen, sekundært en stor USB-stick.


 5. Thomas Says:

  @ Allan
  Hmm en Eee 701 er jo kun til at tage noter med og evt. bruge som køkken pc, og de 4 gb den leveres med er jo så systemet kan køre NP, de ekstra 30 er jo bare til ekstra data som musik eller dokumenter…

  @ Michael
  synes prisen lyder høj når man tænker på at prisen for en Eee 1000HD bliver 2999,- og når lille broderen Eee 701 kun koster 1899,- og den gamle Eee 900 koster 2499,- med Linux og 2999,- med XP. • RSS PocketFreak.dk