Sti > Forside / Anmeldelser, Medion / Anmeldelse: Medion Akoya Mini

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Anmeldelse: Medion Akoya Mini

5. august 2008 Kategori: Anmeldelser, Medion

Medion Akoya MiniI morgen sælger de danske ALDI-butikker Medions bud på en mininote, Medion Akoya Mini.

ALT om Data har en aftale med Medion og ALDI, som gør det muligt for dem at anmelde maskinen, inden den rammer butikkerne.

Det betyder, at man i dag kan læse en anmeldelse af maskinen på magasinets hjemmeside.

Anmelderen er godt tilfreds med maskinen og konkluderer bl.a.:

Medion E1210 er genial, hvis man gerne vil kunne surfe på internettet, holde sig i kontakt med kontaktpersoner eller sociale netværk, mens man er undervejs. Den er lige så velegnet til at foretage arbejde på eller underholde sig med undervejs fra A til B. Selvfølgelig er den ikke egnet til tungere arbejder, men det er heller ikke, hvad den er konstrueret til at gøre. Der er tale om en lille prisbombe, hvis man medregner den medfølgende software såsom Windows XP Home og WordPerfect Office.

Det vil dog være en god ide at investere i det eksterne optiske drev, samt i det større batteri. Der er jo ingen, der siger man altid skal slæbe det rundt med sig. Alt i alt er det meget svært, at sige noget virkeligt negativt om Medion E1210. Vi giver den derfor 4,5 ud af 5 mulige stjerner her på Alt om DATA.

Læs hele anmeldelsen af Medion Akoya Mini her.

Læs mere om Medion Akoya Mini her.

Læs mere om: ,


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk