Sti > Forside / Asus Eee PC, Nyhed / Elgiganten “sælger” Eee 900 med Windows Vista

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Elgiganten “sælger” Eee 900 med Windows Vista

5. august 2008 Kategori: Asus Eee PC, Nyhed

Eee med Windows VistaIndtil nu er det vist kun HP, der har lanceret en mininote, der kører Windows Vista. Andre producenter holder sig til Linux eller Windows XP.

Men ifølge Elgigantens aktuelle tilbudsavis kan man nu købe en Asus Eee, der er i stand til at afvikle Vista. I hvert fald er er maskinen ifølge ComON i avisen afbillededet med et skærmbillede, der uomtvisteligt og uigendriveligt kun kan stamme fra den stærkt ressourchekrævende Aero-del af Windows Vista.

Der er tale om en Eee 900 med 1 gigabyte RAM og 16 gigabyte SSD, hvilket ifølge ComON “må have involveret forskellige halsbrækkende kunststykker at få Vista installeret – endsige op at køre – på.

Trods mange telefonopkald er det ikke lykkedes ComON at komme i kontakt med hverken produktfolk, direktører eller supportfolk i Elgiganten, som kan sige noget som helst om selskabets usædvanlige Asus Eee-tilbud.

En mulig forklaring på sensationen er, at Elgigantens markedsføringsafdeling muligvis er kommet til at bytte rundt på nogle knapper i billedbehandlingsprogrammet Photoshop.

Her fra mininote.dk kan vi kun sige “godt spottet” til ComONs skarpe folk. Dén havde vi selv overset, da vi bladrede reklamerne igennem i weekenden :-)

Kilde: ComONComments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk