Sti > Forside / Galleri, Medion / Galleri: Medion Akoya Mini

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Galleri: Medion Akoya Mini

6. august 2008 Kategori: Galleri, Medion

I dag blev Medion Akoya Mini så sat til salg i landets ALDI-butikker og at dømme ud fra interessen for maskinen i kommentarfelterne her på mininote.dk samt i vores e-mails indboks, så er der nok blevet solgt et par stykker rundt omkring.

Vi har desværre ikke selv fået fingrene i et eksemplar, men har derimod fundet en række billeder af maskinen og samlet dem i et galleri.

Vi vil naturligvis gerne høre om folks første erfaringer med Medion Akoy Mini, så smid endelig en kommentar, hvis du er blandt de heldige. Hvad er godt? Hvad er skidt? Noget der overrasker?

Læs mere om: ,


2 svar til “Galleri: Medion Akoya Mini”

 1. Erling T Says:

  Jeg var en af de 4 heldige i vores lokale Aldi, som 9:00 fik fingrene i en Akoya – kl 9:02 var der udsolgt :-(

  Jeg har pillet og tilpasset opsætningen – intet specielt her, det er en Windows maskine, som alle andre. Og har nu en opsætning, som jeg er bekendt med (Firefox m.m.).

  Maskinen fungerer perfekt, og jeg er ikke stødt på nogen problemer eller “hjørner, som lige trænger til en afpudsning”. Den medfølgende Sw er måske lidt alternativ (BullGuard antivirus og Corell officepakke med Wordperfect!) Men det er jo ikke det store problem at fjerne og erstatte med det man hu er vandt til.

  Positivt er jeg specielt faldte over at tastaturet er rigtigt godt, skærmen er meget lysstærk og let læsbar. Men især har jeg bemærket, at det trådløse netkort er særdeles følsomt, og giver meget bedre signal modtagning end mine IBM ThinkPads. Dette er rigtigt lækkert på en maskine, som er så let lige at tage med sig over alt.

  Eneste negative er nok det noget svage batteri – men det er jo et generelt problem for netbooks for tiden. Så her er en opdatering påkrævet, når det bliver muligt at få noget bedre.

  Alt i alt er jeg glad for maskinen, og er sikker på, at den vil blive brugt meget fremover.


 2. Mikkel Says:

  Erling T:

  På medionshop.de kan du købe det 6-cellede batteri – men til prisen på ca. 750 kr tror jeg personligt at jeg venter, til en eller anden kineser-fabrik laver batterier der er kompatible. • RSS PocketFreak.dk