Sti > Forside / Asus Eee PC, Nyhed / Tilbud til Eee-brugere: 20 gigabyte gratis plads på nettet

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Tilbud til Eee-brugere: 20 gigabyte gratis plads på nettet

7. august 2008 Kategori: Asus Eee PC, Nyhed

yostore.netAsus har nu officielt lanceret deres online-lagerplads til ejere af Eee PC.

Planerne om at tilbyde Eee-købere gratis online-lagerplads blev lanceret i juni i år, men først nu er de helt klar med deres egen service. Og umiddelbart ser det ud til, at “Eee Storage Service” på yostore.net ikke blot er en online-harddisk, men også kan lidt mere end det.

For det første få man 20 gigabyte lagerplads. For det andet skal man ikke benytte et særligt webinterface, men kan benytter træk-og-slip, både på Linux og Windows-installationer. Online-disken fremtræder simpelthen som et drev i “Denne computer”

Man kan også dele filer med andre brugere og oprette dele-foldere.

Ydermere er der et integreret download-center, hvor man kan hente software og firmware-opdateringer til Eee PC’en. Og på sigt kan det sagtens tænkes, at Asus vil bruge denne funktion til at sælge software målrettet Eee PC.

Funktionen er integreret i Eee PC 901, men kan også benyttes af andre Eee-maskiner

Læs mere om:


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk