Sti > Forside / MSI Wind / MSI Wind mod Apple Air

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

MSI Wind mod Apple Air

7. august 2008 Kategori: MSI Wind

MSI Wind mod Apple AirDet er nok de færreste, der umiddelbart vil stå i valget mellem en MSI Wind eller en Apple Air, men ikke desto mindre har CNET sat sig ned og sammenlignet de to vidt forskellige maskiner, der ikke umiddelbart har meget til fælles.

Det er der kommet nogle ret sjove betragtninger ud af og en interessant konklusion:

All things considered, it’s a draw. The Air is faster, nicer to look at, easier to use, and is ideal for passing around via internal office mail — but the Wind has its advantages too. It’s super-affordable, can keep up with the Air in most performance terms, and is the more flexible machine.

If money is no object, get an Air. If you’re broke, buy a Wind. Unless, y’know, the Newton rocks your boat.

Læs hele artiklen hos CNET.

Læs mere om:


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk