Sti > Forside / HP, Nyhed / HP 2133 Mini klar den 1. september

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

HP 2133 Mini klar den 1. september

11. august 2008 Kategori: HP, Nyhed

HP 2133 MininoteHP sender deres mininote, HP 2133 Mini, ud i de danske butikker, så den er klar til salg den 1. september.

Det oplyser HP’s kommunikationschef, Henrik Kirkeskov, til mininote.dk

Den første version af maskinen bliver dog ikke helt dansk:

- Den kan bestilles i Danmark fra den 1. september. Det bliver med norsk tastatur og norsk eller engelsk version af Windows Vista, forklarer Henrik Kirkeskov.

HP 2133 Mini er den eneste mininote på det danske marked, der som standard leveres med Windows Vista. Det betyder også, at det nok kun er de største modeller, som HP/Danmark har valgt at tage hjem, og deriblandt altså ingen med Linux.

Prisen ligger til gengæld endnu ikke helt fast:

- Vi har endnu ikke den endelige pris, men det bliver nok omkring 4.000 inkl. moms, forklarer Henrik Kirkeskov.

Læs mere om:


9 svar til “HP 2133 Mini klar den 1. september”

 1. Allan Bøgild Pedersen’s Blog» Blogarkiv » Endelig kommer HP 2133 til Danmark Says:

  [...] Bølgen af Mini notebooks fortsætter med at skylde ind over Danmark i en lind strøm, snart kommer Acer Aspire one og nu har HP lige meddelt at deres bud kommer på det danske marked den 1 september. [...]


 2. Allan Bøgild Pedersen Says:

  Det var også på tide den kom til landet, selv om jeg synes det lyder som lidt af en halvhjertet lancering. Kan godt være lidt bekymret for hvordan en 1.2 Ghz. Via CPU håndtere Vista.


 3. Eee konkurrent fra HP | Says:

  [...] Asus EEE pc er eksttremt populær, men nu får den også kamp til stregen fra storproducenten, HP som lancere en minibærbar d. 1. september – hvis man altså læser på mininote.dk. [...]


 4. Lars J Says:

  Jeg har selv en HP 2133 og med 1,6 ghz klarer den Vista ok. Jeg har da Office 2007 samt Photoshop CS2 på den. Det går ok men ikke flyvende.

  Min største anke er skærmen – den høje opløsning er fin men kombineret med 8,9″ er det meget småt. Her er min Lenovo X60 mere anvendelig til længere arbejdsstræk.


 5. Mikkel Says:

  4.000 for en bovlam 1.2 GHz med Vista og for lille skærm (bedre opløsning end de andre, men IMHO for høj) lyder som en død sild – især sammenholdt med Eee 901 eller MSI Wind med 6-cellet batteri. De er ca. 1000 kr billigere :/


 6. Lars Jacobsen Says:

  @ Mikkel: Den 1,6 ghz som vi nok kommer til at se er ikke så bovlam som man skulle tro. Og så leveres den med 6-celler…sidder med en lige nu :-)

  Jeg tror dog ikke du skal undervurdere, at 2133 tiltaler lidt andre målgrupper. Den er lavet i metal hvor Eee-serien er i tynd plastic og mindst lige så vigtigt kan den tages med til forretningsmøder hvor folk tror den koster 10.000 kroner – hvor en Eee stadig mest ligner legetøj.

  Forstå mig ret: Jeg har både en stationær Atom-maskine, Eee 700, 901 og HP2133 stående på bordet + Eee 900 på vej. De kan hver især noget (pris/udseende/tastatur), men de tiltaler forskellige målgrupper.

  På sigt overvejer jeg dog om ikke en Lenovo IdeaPad U110 eller den kommnede X200 ville passe mit behov bedre – de er bare lidt for tætte i størrelse på min to år gamle Lenovo X60s (som kører 5+ timer på batteriet, har en Core Duo processor, 12″ skærm og vejer 1,4 kilo…eneste grund til at den ikke er en mininote var dens 16.000+ kroners prisseddel :-).


 7. Kasper Hyllested Says:

  @ Mikkel: Jeg har en HP 2133 Mininote og er ret tilfreds, især for den høje opløsning på skærmen og det særdeles gode tastatur. Det er ikke processorkraft, man skal købe mininotes efter i mine øjne. Ingen af dem kan hamle op med selv billigere laptops.
  VIA-chips er ikke så hurtige som Intel Atom, nej. Og Vista er i mine øjne overkill. Men HP 2133 er klart en af de mest oplagte business-mininotes i mine øjne.


 8. david Says:

  er der nogen der har et billede af et norsk tastatur ?? og kam man forestille sig at der vl komme et dansk (hvis der er den store forskel )


 9. Allan Bøgild Pedersen Says:

  Hej David,

  Prøv at gå ind på images.google.com og søg på norway keyboard layout så er der nogle eksempler. umiddelbart ser det ud til det kun er placeringen af ÆØÅ der er byttet lidt rundt.

  mvh

  Allan • RSS PocketFreak.dk