Sti > Forside / Asus Eee PC, Nyhed / Asus Eee Pc 701 til Danmark: 1.899 kroner

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Asus Eee Pc 701 til Danmark: 1.899 kroner

18. august 2008 Kategori: Asus Eee PC, Nyhed

Asus Eee 701De fattige studerende og nysgerrige ældre i hovedstaden er vilde med små og billige bærbare computere. Det er konklusionen fra elektronikkæden Expert, der har oplevet kædens hidtil største salgssucces inden for computerområdet med den lille ASUS Eee 900 til 2.499 kr.

- Vi havde meget høje forventninger til Eee, fordi der naturligt nok var stor interesse for et så billigt og smart produkt, inden det overhovedet kom i butikkerne. Men salget har vist sig at være endnu højere, end vi turde håbe på. Vi har solgt flere tusinde maskiner – især i hovedstaden, men også i andre større byer rundt i landet som Randers, Horsens og Frederiksværk, siger kædechef i Expert, Christian Rau.

Endnu billigere model på vej
For mange er Asus Eee 900 den perfekte “pc på farten”. Prisen og størrelsen gør den til et godt supplement til en større computer.

Nu følger Expert op på succesen med Eee 900, og lancerer en endnu mindre og billigere bærbar fra ASUS Eee-serie, nemlig Eee 701.

En mindre skærm og mindre hukommelse bringer prisen helt ned på 1899 kr. Den nye model har en 7″ skærm og 512 MB RAM, og som noget nyt leveres den med en 30 GB ekstern harddisk.

Nu venter vi på Mininote.dk på de andre kæders reaktion for at se, om de kan/vil slå Experts pris.

Umiddelbart virker det fornuftigt, men man skal huske, at Eee 701′s skærm er på sølle 7 tommer. Det er fint til Windows XP, men i længden kan både skærm og tastatur blive meget små til større mandehænder. Her er Asus Eee 900-serie eller MSI Wind bedre – men til en noget anden pris.

Læs mere om: , ,


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk