Sti > Forside / MSI Wind / Danskerne må undvære MSI Wind

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Danskerne må undvære MSI Wind

19. august 2008 Kategori: MSI Wind

MSI Wind U100MSI Wind er en af de mininotes, som der er størst interesse omkring. Men danskerne kan ikke få fingre i den. Distributøren har ikke fået nok maskiner hjem.

Den danske MSI-distributør, Rosenmeier Electronics, har op mod tusind MSI Wind i restordre. Det er et relativt højt tal for en lille bærbar pc – navnlig taget i betragtning, at distributøren i forvejen havde bestilt stort hjem af computeren. MSI Wind er med andre ord blevet revet væk på det danske marked.

- Vi havde ellers beordret massive mængder hjem, men alligevel er den i restordre. Og vi har ikke fået nogen leveringsdato fra MSI, lyder det fra salgsdirektør Joen Rosenmeier hos distributør-firmaet, iflølge ComON.

Han oplyser, at årsagen til de begrænsede leveringer skyldes Intels Atom-processer, som udgør hjertet i MSI Wind.

- Succesen har været større end først foreventet. Samtidigt har der været problemer for MSI med at få tilstrækkelig allokation af Intels Atom CPU. Ifølge MSIs originale lanceringsplan skulle det være muligt at levere i rå mængder allerede i løbet af september. Seneste meldinger tyder dog på at vi skal ind i oktober før vi kan forvente at være lagerførende, lyder det fra distributøren.

Rosenmeier Electronics er også distributør for Asus, og den navnkundige Eee fra dette firma er der ingen leveringsproblemer med.

- Hvis vi skal samligne MSI-lanceringen med Asus EEE, så har de grebet det andeledes an og ventet med at introducere i Norden. Herved har de haft mulighed for at mætte de øvrige markeder først. Samtidigt anvender de Intel Celeron 900, som er rigeligt tilgængelig, men til gengæld har en lavere regnekraft, og større strømforbrug, påpeger man hos Rosenmeier Electronics.

Om manglen på Intel Atom også er årsagen til, at Asus Eee PC 901 ikke er klar i Danmark endnu fremgår ikke, men det lyder plausibelt.

Kilde: ComON

Køb MSI Wind U100 hos Wupti.com

Læs mere om: ,


4 svar til “Danskerne må undvære MSI Wind”

 1. Andreas Says:

  Wupti havde dem hjemme sidste uge, bestilte mens de stadigvæk stod som på lager. Fik den ind af døren i dag. Kæft det en sød lille maskine.. Kan slet ikke forestille mig hvordan den ville være at arbejde på hvis skærmen var mindre.. (hint til alle eee brugere). Eneste minus jeg har at sige til handlen, er dog ikke maskinen som sådan, men mere at wupti sendte mig en pink version, frem for den hvide jeg havde bestilt. Men nu da de er i restordre igen har jeg allerede taget maskinen i brug.


 2. Lars Jacobsen Says:

  Helt enig – sætter man en Eee 901 / 900 og MSI Wind ved siden af hinanden så er 10″ skærmen altså mere anvendelig.


 3. Michael Says:

  “Danskerne må undvære MSI Wind”

  Ja, det er jo ligesom vi må undværer alle de andre maskiner.

  Godt nok kan vi få en eee 900, men jeg syntes ikke det er et ordenligt alternetiv til alle de subnote der produceres efterhånden. Jeg vil fortrække en atom 1,6Hhz fremfor en 900 Mhz. Lad os håbe de alle kommer til Danmark inden for kort tid.


 4. Michael Says:

  Ender nok med at bestille en MyBook M11 istedet for, da alle bare den skide wind i restordre.
  Det skulle vidst også være præcis samme maskine bare uden logo og uden takse desværre. • RSS PocketFreak.dk