Sti > Forside / Anmeldelser, MSI Wind / Dansk anmeldelse af MSI Wind

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Dansk anmeldelse af MSI Wind

20. august 2008 Kategori: Anmeldelser, MSI Wind

MSI WindMSI Wind er så populær blandt danskerne, at den er i restordre.

Det har dog ikke forhindret Noel Christensen i at få fat i et eksemplar, og han har testet den grundigt i løbet af et par uger. Heldigvis deler han sine erfaringer med os andre på sin blog, og her skriver han bl.a.:

Har du læst hele teksten har du nok ikke kunnet undgå at opdage at jeg er ganske begejstret for MSI Wind U100. Jeg havde forudbestilt ASUS EEE PC 900 samme dag som den blev annonceret hos de danske forhandlere, men måtte annullere min bestilling da jeg så MSI Wind U100 ved siden af ASUS EEE PC 900 – større skærm, større tastatur og kraftigere processor, for en merpris på ca. 1000,- Den er klart de 1000,- mere værd for en med et behov som mit, dvs. behov for en let maskine, der stadig har overskud så den også kan bruges til andet end surfen på internettet.

Jeg har haft maskinen til test i knap 2 uger da dette skrives, og jeg har allerede nu haft maskinen med udenfor hjemmet flere gange end jeg har med min 15,4” notebooks det sidste år – det siger lidt om at maskinens størrelse/vægt virkelig gør en forskel.

Jeg er vildt begejstret for MSI Wind U100, og eneste ulempe jeg har kunnet finde er det ikke eksisterende optiske drev, men maskinens størrelse taget i betragtning vil det være sin sag at få plads til et drev – uden at skulle ændre på de fysiske dimensioner, som netop er notebookens force.

MSI Wind U100 kan derfor varmt anbefales til alle der har behov for en lille, let og billig notebook til brug på farten, men som ikke ønsker at give afkald på en stor harddisk, Windows XP og et tastatur af en god størrelse. At den ydermere fås i 3 moderigtige farver, sort, hvid og pink gør blot markedet for maskinen endnu større.

Læs hele anmeldelsen på Noels blog

Læs mere om:


5 svar til “Dansk anmeldelse af MSI Wind”

 1. Lars Jacobsen Says:

  Jeg er enig med Noel. Sætter man Eee 701, 900, 901 og Wind op ved siden af hinanden, så er Wind bare det mere anvendelig i hverdagen pga skærmen og tastaturet er 1″ større.

  Eneste minus er batterilevetiden: 2-2½ time. Vil nok selv vente på det 6-cellede batteri.

  I øvrigt: Min vægt slår ud ved 1.140 gram for Wind.


 2. Noel Christensen Says:

  Hej Lars,

  Jeg må ærligt erkende at jeg ikke har haft min Wind U100 på køkkenvægten, men måske jeg skulle prøve? :-)

  Jeg har kun samme “kritik” af batteritiden som du, og glæder mig til at se om det 6cells batteri kommer. Såfremt prisen bliver meget over 500-600 kroner mener jeg dog ikke det er interessant at skifte, så bliver maskinen pludselig ret dyr.

  Go’ weekend.

  Med Venlig Hilsen,

  Noel Christensen
  noel.dk | noel@noel.dk


 3. Jesper Says:

  Ja, det er jo lige det. Batterilevetid på 1½ time, som MSI wind har ved konstant brug, tager jo lidt af det sjove ved at have en bærbar :-)

  Ydermere, så synes jeg det er værd at nævne MSI wind ikke har en SSD harddisk, dvs. man med en MSI wind stadig skal gå og bekymre sig om at harddiske bliver ødelagt, såfremt computeren skulle blive udsat for stød eller tab under brug.

  9” eller 10” er der jo både fordele og ulemper ved – personligt ville jeg da også hellere have et 10”-tastatur, men hele formålet med en mininote er vel at have en lille bærbar, der kan være i ens (normale) taske.

  Bemærk, at de 1140 g. MSI wind skulle veje er med det lille 3-cell batteri – dvs. sammenlignet med Asus Eee 901, så bliver den lidt tungere hvis batteritiden skal være lige så stor (et 6-cell batteri er et par hundrede gram tungere og 1000 kr. dyrere).


 4. B Bundgaard Says:

  Hjælp!
  Nok et meget simpelt spørgsmål: Hvordan skriver jeg æ og å på min MSI? De sidder jo på samme tast som ø og jeg synes, jeg har prøvet alt. Mem åbenbart ikke det rigtige.

  Med venlig hilsen
  Bent Bundgaard


 5. B Bundgaard Says:

  Har fundet ud af det.
  Bent Bundgaard • RSS PocketFreak.dk