Sti > Forside / Anmeldelser, MSI Wind / Anmeldelse: MSI Wind slår Asus Eee PC

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Anmeldelse: MSI Wind slår Asus Eee PC

25. august 2008 Kategori: Anmeldelser, MSI Wind

MSI Wind U100PC World har efterhånden testet de fleste af de mininotes, der er på det danske marked (plus et par, der først kommer senere).

Nu har de også set på MSI’s populære MSI Wind U100, og maskinen får god omtale af magasinet:

Skærmen er fin lysstærk, mat og dermed udmærket i solskin. I toppen finder du desuden et webcam samt en indbygget mikrofon.

Sammenlignet med en Asus Eee PC 901 (th.) er MSI Wind (tv.) en smule større. Den lille forøgelse i størrelse gør, i vores øgne, at MSI Wind er mere egnet som en egentlig computer.

Den lille forøgelse fra ni til ti tommer virker faktisk fint og MSI har formået at holde vægten nede på anstændige 1.160 gram.

[...]

Atom-processoren, som også anvendes i Eee 901, er udtryk for en fin balance mellem strømforbrug og ydelse. Den er således skræddersyet til surfing, videoafspilning og almindeligt computerbrug.

Vi har dog anvendt både Office 2007 og Photoshop CS2 uden de helt store problemer, men som altid med lidt længere ventetider, når de store billeder skal behandles.

[...]

I brug er Wind er fin og alsidig maskine, som kan det meste, af hvad vi forventer af en superlet mininote. Skulle vi ønske os forbedringer, så havde vi gerne set et bedre tastatur på MSI Wind. Det er ikke så småt, som Eee PC 900 / 901, men det er desværre ikke på niveau med HP 2133.

Læs hele anmeldelsen og se de mange fine billeder hos PC World

Køb MSI Wind U100 hos Wupti.com

Læs mere om: ,


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk