Sti > Forside / HP / HP 2133 på dansk på mandag

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

HP 2133 på dansk på mandag

29. august 2008 Kategori: HP

HP 2133Så er der nyt fra HP-fronten. HP’s mininote, HP 2133, er klar til salg i danske butikker allerede fra den 1. september 2008.

Oprindeligt blev HP 2133 ikke lanceret i Danmark, men en stor interesse fra danske brugere og grundige markedsundersøgelser har ført til, at HP/Danmark også har taget den lille mininote hjem.

Henrik Sinnbeck, der er direktør for HP’s danske pc-forretning og ansvarlig for HP’s distributører og forhandlere, skriver på sin blog, at 2133′eren tilmed også bliver “rigtig dansk”:

- Oprindeligt havde vi indstillet os på at måtte nøjes med en engelsk eller evt. norsk version – men nu har den store interesse gjort at der altså er en dansk version på banen. Og mon ikke en dansk udgave vil gøre at endnu flere vil fatte interesse for den lille, smarte maskine?

Her på redaktionen bag mininote.dk bed vi i det sure æble i foråret og købte et par maskiner fra USA. Vi er godt tilfreds, og man kan bl.a. læse Lars’ anmeldelse af maskinen på PC World

Læs mere om: ,


3 svar til “HP 2133 på dansk på mandag”

 1. Mie Sørensen Says:

  Hej

  Er der nogen som ved hvor/hvilke butikker den bliver sat til salg?
  Eller er det over nettet ?

  Mie


 2. Simon Says:

  Synes ikke der er nogen der sælger den?
  Der stod, den skulle komme på markedet i går (mandag)?


 3. Kasper Hyllested Says:

  Sinnbeck selv har svaret følgende: “Alle vores HP autoriserede notebook forhandlere vil kunne bestille maskinen fra vores distributører. Rent fysisk er maskinen nok først i landet medio september. Prisen afhænger af konfiguration, men vil f.eks. for Windows Vista udgaverne ligge imellem ca. 4.000,- inkl. moms og 5.000,- inkl. moms”

  Så hiv fat i din HP-leverandør og spørg dem. • RSS PocketFreak.dk