Sti > Forside / Asus Eee PC / Asus Eee PC 901 imponerer nordmænd

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Asus Eee PC 901 imponerer nordmænd

20. juni 2008 Kategori: Asus Eee PC

Asus Eee PC 901 PC World Norge har en test af Asus Eee pc 901 klar. Og de er glade. I forhold til den storsælgende førstegenerations-model, så er Eee 901 blevet større. Men til gengæld er den også blevet bedre.

Blandt andet er processoren nu en Intel Atom på 1,67 ghz, skærmen større (8,9″) og harddisken større. Prisen er dog holdt på under 3.000 kroner, mens vægten har sneget sig godt 250 gram op og dermed over 1 kg.

Læs hele anmeldelsen (på norsk) og se, hvorfor PC Worlds norske anmelder giver Eee PC 901 topkarakter her

Se de fulde specifikationer for Asus Eee PC 901 hos Asus



Comments are closed.










  • RSS PocketFreak.dk