Sti > Forside / Nyhed / Dualcore Intel Atom-pc til salg

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Dualcore Intel Atom-pc til salg

9. september 2008 Kategori: Nyhed

Intels kommende Atom processor med dualcore er tilsyneladende på trapperne. Således er engelske Tranquil PC parat til at modtage ordre på en £299 server med en dual Atom processor indbygget.

For mininote-entusiaster er den kommende dualcore Atom interessant – for mens strømforbruget stige rmed omkring 4 Watt så er det ofte chipsettet, som sluger mest batteri. Dermed skulle den dobbelte processor ikke betyde det store for batterilevetiden – mens du i mange programmer vil kunne opleve 40-60% bedre ydelse.

Dermed er de små Atom processorer rent ydelsesmæssigt ved at nærme sig AMDs langsomste Turion-modeller. Spørgsmålet er om vi på et tidspunkt vil se 12, 13 eller 14 tomme bærbare med Intel Atom processorer?Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk