Sti > Forside / Acer / Få en Acer Aspire One for under 1.000 kr.

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Få en Acer Aspire One for under 1.000 kr.

16. september 2008 Kategori: Acer

Acer Aspire OneSelvom mininotes er kendt for at være billige, så virker TDC’s nye tilbud ekstra billigt. For under 1.000 kr. kan man nemlig købe Acers bud på en mininote, Acer Aspire One.

For at få den lave pris, så skal man dog også købe mobilt bredbånd fra TDC og binde sig til et abonnement i mindst seks måneder.

Det er TDC’s Bredbånd-2-GO-abonnement, der følger med i prisen. Dette abonnement inkluderer et USB-modem og giver adgang til at surfe ubegrænset på TDC’s Turbo-3G-netværk, der har en hastighed på op til 3 Mbit/s.

Er man på udkig efter en mininote og har man tænkt sig alligevel at købe et abonnement på mobilt bredbånd, så kan man altså gøre sig en god handel her. Mindsteudgiften over de første 6 måneder andrager i alt kr. 2.993,-

Læs mere på tdc.dk

Læs mere om:


8 svar til “Få en Acer Aspire One for under 1.000 kr.”

 1. kfrost Says:

  Håber 3 laver samme aftale med Asus, så er det bare at opsige mit abo og få det samme :)


 2. mininørd Says:

  Er I sikre på, at man kan surfe ubegrænset med Bredbånd-2-GO? Så vidt jeg kan læse mig til, er der et loft på 10 GB pr. måned.


 3. Jesper Says:

  Ja, det må man sige – det ville bestemt være en god måde at få en Eee på :-)

  Jeg har gjort det samme med ny mobil – brugt mobilt bredbånd-betalingen til at udgøre den månedlige ‘håndjerns’-betalingen hos telmore…


 4. Kasper Hyllested Says:

  @ mininørd: Du har ret i, at der er en begrænsning på 10 GB/mnd. De meldinger, som selskaberne er kommet med omkring begrænsningen, går dog på, at det mest er en vejledende grænse og ikke en absolut grænse. Den giver selskaberne en objektiv grænse, som man kan bruge til at smide kunder ud, der konsekvent henter for meget.

  I forbindelse med mininotes, er det dog min erfaring, at langt de færreste downloader særlig meget. Selv når jeg har streamet TV fra en Slingbox og hentet opdateringer og programmer, har jeg aldrig været i nærheden af de 10 GB.


 5. Minicomputere bliver lanceret som mobiltelefoner | Owner Says:

  [...] har mininote.dk skrevet om at TDC er begyndt at sælge Acer Aspire One som en form for mobiltelefon. Det fungere [...]


 6. Dr. Phuzzichtkeit Says:

  Jeg har endelig fået købt mig en.

  Det mobile internet.
  Man får et SD-kort med, som installerer softwaren, og en ret stor dongle, som forventet. Det er en Linux-maskine, men det var stadig ikke noget problem.

  10 GB-begrænsning.
  Manden i TDC-butikken sagde at hvis man bruger mere end 10 GB får man en opringning, hvor de spørger lidt til hvad man bruger det til. Hvis der er et hotspot i nærheden kobler den sig automatisk på denne, og man bruger ikke af mobilnettet, sagde han. Jeg bruger dog kun det mobile net udenfor hjemmet. Hjemme kobler jeg kabel i, eller kører trådløst.

  Tastaturet.
  Dette har jeg været nervøs over da jeg har ret store fingre. Men det er ikke noget problem. 10-fingers-touch går helt fint. Tastaturet er mindre end jeg er vant til, og man skal lige venne sig til hvor tilbagetasten står, men ellers har jeg ikke haft større problemer med fejltastning (andet end det man er vant til).

  Larm.
  Det er som sagt Linux-udgaven, som jeg flere steder har læst ikke skulle have blæser i. Det har den dog. Men den larmer ikke særlig meget. Man kan køre et lille script som får blæseren til at stoppe helt, indtil man genstarter igen. Info her: http://wiki.aspireone.net/index.php/How_to_hack_the_noisy_fan (Denne side ser ud til at blive spammet en hel del. Men gå ind i historikken og du finder den korrekte side.).

  Ubuntu.
  Da jeg planlægger at lægge Ubuntu på, var jeg interesseret i info om hvordan man kommer tilbage til det oprindelige system, hvis jeg ikke får Ubuntuen til at køre godt nok. Har dog ikke testet dette, men der var en DVD og recovery-vejledning med.
  Interessant info om Ubuntu og Aspire One her: http://onelinux.org/ og
  https://help.ubuntu.com/community/AspireOne

  Batteritid.
  Ellers virker den upåklageligt. Det eneste er batteritiden, som kun har været ca. 2.5 timer uden brug af wifi eller dongle. Det er imponerende med det lille batteri som er i (2200 mAh), men batteriet måtte godt have været større fra starten. Så ville den være perfekt.

  Det var vel det jeg havde at sige. :)


 7. Rikke Says:

  Dr. Phuzzichtkeit- så du kan altså anbefale den+ Vil man fx. kunne bruge den til skolearbejde- til afleveringer og til at have et par ordbøger og musik på, eller er den bare for lille til det?

  Rikke


 8. Dr. Phuzzichtkeit Says:

  Rikke – Afhænger selvfølgelig af den specifikke opgave, men som udgangspunkt vil jeg sige at den ville være perfekt til skolearbejde. Den er supernem at tage med. Vejer intet. Strømforsyningsboksen er lille. Open office (www.openoffice.org), som er preinstalleret på Linux-udgaven, har også en “Export til PDF”-knap, så man ved at det man skal printe ud ser ud som det gør, når man skal printe det fra en anden computer, fx en på skolen, evt. skal sende det til en lærer.

  Ordbøger ved jeg ikke så meget om, men der findes helt sikkert ordbøger til Linux.

  Musik er den helt fin til. Ikke verdens bedste indebyggede højttalere, men med headphones er den meget fin.

  Man skal dog lade efter 2.5 timer, så hvis det er svært at finde strøm på din skole, ville jeg spare meget på strømmen.

  Jeg bruger den dagligt når jeg er på farten, og også lidt hjemme. Jeg skal dog sige at den ikke dækker alle MINE behov, så den er et supplement til en større computer. Den er også sjov at bruge til at læse nyheder med om morgenen, ved siden af havregrynsskålen. Det har jeg ikke brugt den “store” til endnu. • RSS PocketFreak.dk