Sti > Forside / LG / LG klar med X110 Momo med indbygget 3G-modem

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

LG klar med X110 Momo med indbygget 3G-modem

30. september 2008 Kategori: LG

LG X110 MomoLG lancerer snart deres nye mininote med navnet X110 Momo. Som noget særligt, så har Momo indbygget et 3G-modem.

Derudover er maskine rimelig standard-bestykket med en 1,6 GHz Intel Atom-processor, 1,3 megapixel webcam, en 10 tommer skærm, mulighed for Bluetooth, SD-kort, Windows XP Home Basic osv.

Men det er 3G-modemmet med HSUPA-understøttelse, som gør maskinen mere interessant end de andre modeller på markedet.

LG har ikke annonceret samarbejdsaftaler med teleoperatører, men eftersom firmaet i forvejen har et stort forhandlernetværk af mobiltelefon-sælgere, så er det oplagt for dem at udnytte denne kanal til at få deres mininote ud i verden.

Umiddelbart minder X110 Momo en del om MSI Wind, dog en smule lækrere i udseendet. Hvor Wind har afrundede hjørner, så er Momo mere firkantet. Det betyder også, at eksempelvis den Shift-tast, som sidder på højre side af tastaturet er noget større end normalt på mininotes, ligesom andre taster også er lidt større.

Hvad prisen bliver er endnu uvist, men et 3G-modem er ikke helt gratis, så vi vil forvente, at den nok ligger over markedsprisen for lignende modeller uden 3G-modem, dvs. omkring 500 US$.

Læs mere om: ,


Et svar til “LG klar med X110 Momo med indbygget 3G-modem”

  1. Mininote.dk » Blog Archive » Dansk pris på LG X110 Says:

    [...] Forleden fortalte vi om LG’s kommende mininote, LG X110, som kendetegnes ved at komme i to modeller: Een med og een uden indbygget Turbo-3G-modem. [...]  • RSS PocketFreak.dk