Sti > Forside / Asus Eee PC, Tilbehør / Gigant-batteri til Asus Eee PC

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Gigant-batteri til Asus Eee PC

8. oktober 2008 Kategori: Asus Eee PC, Tilbehør

Asus Eee PC batteriBatteriet er et af de svageste punkter på mange mininotes. Få tusinde mAh holder bare ikke til lang tids drift – selv med en strømbesparende Intel Atom-processor. Men har men en Asus Eee 701 eller 900-model, så kan man nu få et batteri på hele 10.400 mAh. Og prisen er tilmed til at tale med. Blot 50 dollars.

Til gengæld skal man så ikke regne med, at maskinen er så bærbar, som man er vant til. Faktisk er batteriet gigantisk – både på størrelse og kapacitet, hvilket man kan forvisse sig om på de billeder, som en venlig blogger har lagt ud.

Ifølge samme blogger bliver vægten af maskinen forøget med næsten 50 pct., ligesom man får en skæv vinkel på tastaturet.

Til gengæld giver det gigantiske batteri også rigtig meget arbejdstid. Ifølge Ubuntu skulle der være op til 7 timer på et fuldt opladet batteri, men det kan meget vel tænkes, at man kan få meget mere ud af det.

Se billeder og andre informationer her.

Læs mere om: , ,


4 svar til “Gigant-batteri til Asus Eee PC”

 1. Caspar Says:

  Vil man kunne bruge det til andre fra Eee serien?


 2. jesper Says:

  ja, det er jo det store spørgsmål :) for der er jo ingen grund til at nøjes med mindre end 7 timers batteritid som standard, nu 901 er på markedet ;-)


 3. Caspar Says:

  Har den 7 timer?


 4. jesper Says:

  Ja ved normalt brug som internet og word – man skulle kunne få den op på 8 timer. • RSS PocketFreak.dk