Sti > Forside / Anmeldelser, Asus Eee PC / Omfattende dansk test af Asus Eee 901

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Omfattende dansk test af Asus Eee 901

8. oktober 2008 Kategori: Anmeldelser, Asus Eee PC

Asus Eee PC 901 Vi har før linket til owner.dk, hvor Jonas blandt andet blogger om mininotes. Han har nu været så heldig at få fingrene i en Asus Eee 901, og han har begået en ret omfattende anmeldelse med en række interessante tests.

Han skriver bl.a.:

[Asus har] valgt at sætte en 1,6 GHz atom processor i, hvilket absolut kan mærkes i forhold til EEE 900. Den bliver ikke så varm som 900 gør, netop fordi Atom-processorens primære fordel er, at den er lavet til ikke at blive for varm. Og da EEE 900 modellen kørte med en Celeron 900 MHz processor er der også noget mere styrke at hente i 901-modellen. Dog har jeg undret mig lidt, da jeg under visse omstændigheder synes jeg har bemærket, at EEE 901 har kørt mere stabilt end Aspire One som også har samme processor. Jeg tror, det har noget med harddisken at gøre men jeg er ikke sikker. Opstarten af computeren er ihvertfald den hurtigste når vi snakker Windows-operativsystemet, hvor det tager 1 minut, mod Aspire One som kan tage op til 2 minutter og EEE 900 som kunne tage 2,5 minut.

Læs hele artiklen på owner.dk

Læs mere om: ,


Et svar til “Omfattende dansk test af Asus Eee 901”

 1. Mike Barnkob Says:

  Fik selv min i går, og må sige jeg er voldsomt imponeret over den – bestilte den i linux versionen, for at få fingerne lidt hurtigere i den, og så havde den også 20 gb ssd harddisk istedet for de 12 som xp ser ud til at blive leveret med.

  - starter hurtigt op, 40 sek. så er du klar
  - målte i går batteriet til 5 timer 41 min. med trådløst net tændt, hvilket er langt over hvad jeg havde forventet
  - køre indtil videre pletfrit og uden problemer

  Mike • RSS PocketFreak.dk