Sti > Forside / Asus Eee PC / Asus bekræfter: Eee med touch-skærm

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Asus bekræfter: Eee med touch-skærm

10. oktober 2008 Kategori: Asus Eee PC

Vi har i høj grad taget de berøringsfølsomme skærme til os på mobiltelefonen, hvor Apple iPhone og HTC’s Touch-modeller går som varmt brød.

Og selvom Tablet PC’erne ikke har fået den gennemslagskraft, som mange producenter håbede på, så ser det ud til, at touch-skærmene kan få genkomst på scenen med nye mininotes.

Asus har nu bekræftet, at de til næste år vil lave en model, der har en berøringsfølsom skærm indbygget.

Det forventes, at den nye Eee PC vil blive præsenteret til CES-messen i USA, hvorefter den vil komme på markedet i løbet af 1. kvartal. Der er ikke oplyst yderligere detaljer, så det vides ikke, om den kommende netbook vil ligne de eksisterende Eee PC’ere eller i stedet være lavet som en tablet-pc.

Samtidig med bekræftelsen af en Eee PC med berøringsfølsom skærm, så kunne Asus fortælle, at de vil anvende Intels dual-kerne Atom processor, så snart Intel frigiver den.

Kilde: newz.dk

Læs mere om: ,


2 svar til “Asus bekræfter: Eee med touch-skærm”

 1. Lars J Says:

  Digitimes har også historien: http://www.digitimes.com/news/a20081008PD229.html

  - og selvfølgelig vil der kommer netbooks med dualcore. Om den bruger 4 eller 8 Watt (maks tal for processoren ved hhv. single eller dualcore) betyder ikke alverden.

  Jeg har selv leget lidt rundt rundt med både single og dualcore (330′eren) og mine og andres erfaringer er at chipsettet og diske alligevel trækker så meget.


 2. Kasper Hyllested Says:

  Jeg vil se det, før jeg tror det, jf. http://www.mininote.dk/?p=338 • RSS PocketFreak.dk