Sti > Forside / MSI Wind / Galleri: MSI Wind

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Galleri: MSI Wind

13. juli 2008 Kategori: MSI Wind

Vi har ikke selv fået fingre i MSI Wind, men vi har fundet en masse billeder af den lille maskine, som vi har samlet i et lille galleri her på siden. Klik på et billede for at se det i større format:

CNET har også haft fingrene i den lille maskine og lavet en fin lille video, hvor de bl.a. fremhæver skærmen på 10″. De synes, at opløsningen på 1024×600 er god – og faktisk bedre end HP 2133, der har en større opløsning. Iflg. CNET er det lettere at se ikoner og tekst på skærmen med denne opløsning. Samtidig er de tilfredse med, at der ikke er lagt et “glossy” lag uden på skærmen, hvilket gør det lettere at se skærmen udenfor. Læs hele anmeldelsen her eller se videoen her:

Læs mere om:


4 svar til “Galleri: MSI Wind”

 1. pligg.com Says:

  Stort galleri med MSI Wind…

  Asus Eee pc er lige på trapperne i Danmark – og ifølge rygterne ankommet til distributørens lager. Men også MSI Wind er på vej.

  Mininote.dk, som beskæftiger sig med de små maskiner, har samle en lang række billeder af den kommende lille og bi…


 2. X-hund Says:

  Så er MSI Wind i Danmark! Jeg sidder netop nu og skriver på mit eksemplar, og det er altså en lækker maskine.

  Den er hurtig i opstarten og kører som den skal. Skærmen er utrolig flot, og keyboardet er lige det større end på EEE, hvilket gør at man ikke taster forkert. Formatet er en smule større end EEE, men man mærker det ikke på vægten.
  Og så er det altså rart at have windows XP frem for Linux, der bare kræver så meget mere arbejde at få til at fungere optimalt.

  MSI Wind får indtil videre de varmeste anbefalinger herfra.

  mvh


 3. Kasper Hyllested Says:

  @ X-hund: Fedt for dig! Det lyder godt med de ting, du skriver dér.

  Jeg er enig med dig umiddelbart i vurderingen af, at XP er at foretrække. Jeg har installeret det på min Eee PC 701′er, og overvejer faktisk at smide det på min HP 2133 i stedet for Vista – det er lidt for sløvt.

  Er det en dansk version, du har fået fingrene i? Dvs. med danske taster etc.?


 4. Mathias Pedersen Says:

  Er enig, jeg har nu kigget efter en billig og funktionel bærbar i en uges tid og brugt en 4 timer om dagen på at lede.. Jeg er nok nød til at konkludere at Msi Wind er det definitiv hurtigeste,letteste (vægt) og bedste bærbar til under 3000 kr. De bedste ville umiddelbart være :

  1)MSI Wind (Super-portable)
  2) Acer aspire one (super-portable)
  3) Acer Extensa 4220-101G08Mi ( den stærkeste computer af dem men er ikke lille og letvægt)

  Jeg ville tage sådan en MSI her.. • RSS PocketFreak.dk