Sti > Forside / Nyhed / Blogger finder Apples mininote

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Blogger finder Apples mininote

28. oktober 2008 Kategori: Nyhed

Apple har flere gange afvist, at det overhovedet er muligt at lave en ordentlig computer til under $500, og derfor også afvist planer om en mininote.

Men bloggeren John Markoff har i en post på sin blog hævdet, at en søgemaskine, som han har lovet ikke at afsløre navnet på, har registreret en Apple-computer med et display, der ikke matcher nogen kendt model, men som i størrelse ligger et sted mellem en iPhone og en MacBook.

Læs selv mere her.

Læs mere om:


Et svar til “Blogger finder Apples mininote”

  1. Blogger finder Apples mininote » iPhone Tricks Says:

    [...] Mininote.dk added an interesting post today on Blogger finder Apples mininoteHere’s a small reading … relse ligger et sted mellem en iPhone og en MacBook. Læs selv mere her…. [...]  • RSS PocketFreak.dk