Sti > Forside / Tips & Tricks / Tip: Hurtigere hastighed på 3G-forbindelsen

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Tip: Hurtigere hastighed på 3G-forbindelsen

28. oktober 2008 Kategori: Tips & Tricks

Der kan være stor forskel på, hvor hurtigt den samme internet-forbindelse kører på forskellige computere. Det skyldes ofte forskellige indstillinger i brugen af netværket på PC’en. Hvis de ikke er optimeret, så kører forbindelsen langsommere.

Problemet kan især opleves på mobilt bredbånd over 3G-forbindelser, som er meget populære sammen med mininotes.

Man kan selv forsøge sig med at tweake indstillingerne, men man kan også bare hente og installere det lille program TCP Optimizer, som klarer opgaven for dig automatisk eller som lader sig selv lege med indstillingerne.

Programmet kan give markante forbedringer, og vi har her på mininote.dk selv oplevet en forbedring på 12 pct. på en 3G-forbindelse fra 3 på en HP 2133 Mininote, der kører Windows Vista.

Inden man installerer – og efter installation og reboot – kan man køre en hastighedstest for at checke, hvor meget man har forbedret sin netforbindelse. Der findes mange hastighedstest, bl.a. TDCs og IT- og Telestyrelsens Bredbåndsmåler

Hent programmet SG TCP Optimizer og læse mere her.Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk