Sti > Forside / Nyhed / Acer slår Eee i butikkerne

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Acer slår Eee i butikkerne

4. november 2008 Kategori: Nyhed

Computerworld har historien om, at Acer One tilsyneladende sælger bedre end Eee PC’erne. Oprindelige var skønnet at der ville blive solgt fem millioner Aspire Ones, men nu er formodningen at næsten seks millioner vil ryge over disken.

Torsdag fremlagde Asus sin vurdering af leveringer af Eee PC for fjerde kvartal til mellem 1,6 og 1,8 millioner enheder. I tredje kvartal leveredes 1,7 millioner enheder. I sammenligning leverede Acer 2,4 millioner enheder af sin Aspire One i tredje kvartal og forventer, at dette antal vil blive overgået i fjerde kvartal.

De mest interessante er dog, at Acer ifølge Computerworld forventer at sælge 12 til 15 millioner Acers Ones i 2009. Så mens der ikke er den store fortjeneste på de små maskiner så må Acer kompensere for det gennem det store salg.

Men hvad er du til? Acer eller Eee? Personligt er dette skrevet på min Acer One, men jeg kan sagtens overtales til at skifte til en Eee S101 når den kommer.5 svar til “Acer slår Eee i butikkerne”

 1. Martin Daugaard Stevnhoved Says:

  Personligt synes jeg eee’en er ret grim. Acers er derimod ret lækker ud. Det er kun den lille skærm der skræmmer mig væk.


 2. Kenneth N. Mølgaard Says:

  Jeg er enig med Martin i ovenstående. Dog vil jeg sige at jeg er mere ked af at batteriet kun er 3 cellet, og ikke kan kører mere end 2-2,5 timer på en opladning. Nu bruger min bedre halvdel acer’en på arbejdet. Så jeg har ikke min ‘egen’ netbook.. Men vil da kraftigt overveje en acer hvis der kommer en udgave med 10″ skærm og et 6 cellet batteri.. Hvis der ikke kommer en sådan i løbet af foråret, bliver det nok en Asus eee, der kan leve op til disse krav.


 3. Martin Says:

  Og alle EEE pc 901 er hvis i restordre… Jeg har vente på min siden 15/10 :( Hvilket er meget træls da jeg skal bruge den


 4. Martin Daugaard Stevnhoved Says:

  Jeg sikrede mig en MSI-klon i Aldig. Den er jeg utrolig glad for. Jeg synes at sådan en netbook´er så sej, at jeg lidt har overvejet at skifte min dekstop-pc ud med en Eee Box.


 5. Thomas Says:

  Jeg har også valgt at købe en Acer Aspire One fordi den har meget bedre skærmopløsning. Den er mega fed! • RSS PocketFreak.dk