Sti > Forside / Asus Eee PC, Nyhed / Asus S101 dualcore med Windows 7

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Asus S101 dualcore med Windows 7

6. november 2008 Kategori: Asus Eee PC, Nyhed

I hvad der må siges at være den ultimative teaser har Engadget historien om, at Microsoft har fremvist en Asus Eee S101 med dualcore Atom-processer. Og som om det ikke var nok, så kørte den lille bærbare også en tidlige udgave af Windows 7.

Der har tidligere været debat, også her på siden, om vi på sigt vil se mininotes med Intels dualcore udgave af Atom-processoren kaldet Atom 330. Men den diskussion er vist afsluttet nu. Med både danske ProConsult og Shuttle klar med stationære Atom 330-maskiner (vi har prøvet dem, de er fine) er det nok et spørgsmål om tid før de lidt mere strømslugende processorer kommer i de bærbare computere.

Se hele videoen med Eee S101 her. Se den danske test af Eee S101 på www.pcworld.dk her.

Læs mere om: , ,


Et svar til “Asus S101 dualcore med Windows 7”

  1. Kim Schulz Says:

    De fleste netbook medier er ret enige om at det er en fortalelse fra hans side. Det skulle med andre ord være en ganske normal Atom 1.6Ghz som sidder i maskinen og ikke en dualcore som han siger. Intel selv har ikke selv annonceret chippen – noget de ellers typisk gør i god tid inden den bliver lanceret på markedet.  • RSS PocketFreak.dk