Sti > Forside / Anmeldelser, Dell / Dells mininote får god anmeldelse

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Dells mininote får god anmeldelse

12. november 2008 Kategori: Anmeldelser, Dell

Laptopmag.com har anmeldt en af Dells nye mininotes, Mini 12,, der snart kan købes. Den skulle også være på trapperne i Danmark, hvor vi dog stadig venter på at se den mindre Mini 9. Dommen over Mini 12 lyder på flot skærm og batterilevetid, men sløv performance under Windows Vista. Det fortæller aod.dk.

Dell har ventet med deres bud på de minibærbare, men nu er de på vej. De har sendt Mini 9 på gaden i USA, og nu er en Mini 12 også på vej. Og den amerikanske computergigant har forsøgt at skille sig ud.

Skærmen er 12,1”, mod de omkring 10”, der ellers er dominerende på de nye netbooks. Og så er der ikke noget med Linux eller Windows XP endnu, Dell kører med Vista, ganske som HP.

Men det er den samme 1,6GHz Intel Atom processor, der sidder i Dells Mini 12 som i MSI Wind og Asus Eee PC, og den har også 1GB ram, så på ydelsesfronten er der ikke meget nyt.

Og Windows Vista får ikke ligefrem maskinen til at virke rap, vurderer Laptopmag, medskyldig er også den bare 60GB store harddisk, med 4200-rpm. Til gengæld presser Dell omkring fem timers batterilevetid ud af det seks-cellede batteri, hvilket er ret flot, mod de omkring to timer som MSI Wind lever via sit medfølgende batteri.

Der er plusser til skærm, keyboard og batterilevetid og designet, der smager lidt af den nye MacBook, og minusser for Vista, langsom harddisk og højtalere uden den store volumen

Læs mere hos laptopmag.comComments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk