Sti > Forside / Dell / Berøringsfølsom skærm på Dell Mini 9

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Berøringsfølsom skærm på Dell Mini 9

27. november 2008 Kategori: Dell

Folk, der køber mininotes, er åbenbart ofte ikke særligt glade for dem. I hvert fald har det udviklet sig til en veritabel folkesport at ændre så meget som muligt på de små maskiner.

Sporten kaldes “modding” eller “powermodding” alt efter, hvor voldsomt man går til værks, og går i bund og grund ud på at tilføje nye funktionaliteter til maskinerne. Og så naturligvis fortælle hele verden, at man har gjort det.

Vi har set folk, der har installeret GPS, Bluetooth, mere RAM, større harddiske og meget andet i de små maskiner, og nu er der også folk, der har kastet sig over Dells Mini 9. Der er således en fyr, der har installeret intet mindre end en trykfølsom skærm på den lille Dell-maskine, og han har naturligvis lavet en video og lagt den på youtube.com:

I øvrigt, så arbejder vi stadig på at finde ud af, hvornår man kan købe Dell-maskinen i Danmark. Indtil videre ved vi ikke så meget, men hvis nogen af vore læsere har viden desangående, så må man meget gerne sende en e-mail til mininote@live.dk eller smide en kommentar her på siden.

Læs mere om:


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk