Sti > Forside / Anmeldelser, HP / Dansk anmeldelse af HP 2133 Mininote

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Dansk anmeldelse af HP 2133 Mininote

29. november 2008 Kategori: Anmeldelser, HP

HP 2133 MininoteVore kolleger på Laptopworld.dk har anmeldt flere mininotes efterhånden, deriblandt HP’s første bud på en minimaskine, HP 2133 Mininote. Den er for nylig kommet til Danmark, og adskiller sig fra konkurrenterne på næsten alle parametre: Den har en VIA-CPU, en skærm med en høj opløsning, kører Windows Vista og har et tastatur, der nok er klassens bedste. Til gengæld er den også ret sløv, hvilket især skyldes den lidt bedagede VIA-processor og Vista.

Laptopworld.dk skriver bl.a. i deres anmeldelse:

HP er med på moden, og præsenterer en netbook der selvfølgelig skal tage kampen op med Asus EEE og Acer One netbooks. HP har satset på at et mere robust design, mod en højere pris. Der er derfor tale om en highend netbook af høj kvalitet. Den udgave jeg har fået til rådighed er topmodellen med Windows Vista Business, og dette gør HP mini 2133 til den første netbook med Windows Vista. En anden ting der skiller HP fra de andre er valget af processor. Her er det ikke Intels successrige Atom platform men VIA´s bud på samme koncept, nemlig VIA C7-M ULV.

Det kan så absolut diskuteres om det er smart at inkludere Windows Vista i en netbook, da disse maskiner netop er kendt for ikke at være de store ydere. Det skal derfor blive spændende at se hvordan HP mini klarer sig. Desuden bliver det spændende at se hvordan VIA´s lille undervægter af en processor kan performe.

Alt i alt byder HP på en masse nye tiltag. Lad os se om disse tiltag er et klogt træk fra HP´s side af.

Klik her for at læse hele anmeldelsen af HP Mininote 2133 på Laptopworld.dk

Læs mere om: ,


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk