Sti > Forside / Asus Eee PC / Expert sælger Eee PC for 1 kr.

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Expert sælger Eee PC for 1 kr.

8. december 2008 Kategori: Asus Eee PC

Asus Eee PC 904HDVil du gerne have en Asus Eee PC? Vil du gerne have mobilt bredbånd? I så fald skal du måske se i retning af Expert, der nu har lanceret et såkaldt bundle-tilbud, hvor man får en billige mininote, hvis man tegner et abonnement på mobilt bredbånd.

Expert er gået sammen med Sonofon og Asus, og har lavet en pakke bestående af en Asus Eee PC, der normalt sælges for 2.599,- hos Expert. Men tegner man et halvt års abonnement på Sonofons mobile bredbånd, så kan prisen komme ned på 1 kr.

Abonnementet koster i så fald kr. 399, 499 eller 599 om måneden, alt efter hvilken hastighed, man vil have. USB-modem er i pakken gratis, men der er et oprettelsesgebyr på 249 kr. Efter de seks måneder er forbrugeren frit stillet, men har mulighed for at fortsætte med mobilt bredbånd gennem Sonofon for nu kun 99, 199 eller 299 kr.

Mindsteprisen for Asus Eee er altså 2.643 kr. kr. inkl. oprettelse, modem og adgang til mobilt bredbånd i seks måneder.

Det er lidt svært for os at finde ud af, præcis hvilken Eee PC-model, som Expert-tilbuddet omhandler (Experts hjemmeside er temmelig sløv her til aften). Men ifølge en pressemeddelelse er der tale om en maskine med en Intel Celeron M 353-processor, 1 GB RAM, 160 GB harddisk, webcam, kortlæser og styresystemet Windows XP. Det kunne faktisk pege i retning af Asus Eee PC 904HD, men der kan også være tale om en opdateret udgave af Eee PC 900-modellen. Ved du noget mere præcist, så smid endelig en kommentar.

Kilde: Expert via fpn.dk

Læs mere om: , ,


Et svar til “Expert sælger Eee PC for 1 kr.”

  1. Steven Says:

    Der er tale om en Asus EEE 904HD og mindsteprisen i følge expert.dk er noget højere end den I har bragt, den er nemlig 3243. I øvrigt er Sonofon den udbyder der 3g-mæssig dækker dårligst i øjeblikket å måsk man bare skulle købe sig en 901 med Linux og så supplere med et abb. fra 3 eller Oister afhængig af hvor hurtigt det skal gå og hvor dyrt det skal være.

    Hilsen Steven











  • RSS PocketFreak.dk