Sti > Forside / Nyhed / Årets bedste mininote

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Årets bedste mininote

12. december 2008 Kategori: Nyhed

Det er ved at være tid til en række “Årets bedste”-artikler rundt omkring på nettet, og Register Hardware har således også kåret årets bedste mininote.

Hos Register Hardware er der ikke megen tvivl om, at førstepladsen skal gå til den mest succesfulde mininote, nemlig Acers Aspire One.

Andenpladsen går til Dell, og deres Inspiron Mini 9. Amerikanernes bud på en netbook med 9 tommer skærm er uden tvivl den lækrest designede netbook, der kom ud af 2008. Med valget af SSD frem for harddisk, er den totalt lydløs, og har, den lille skærmstørrelse til trods, et keyboard i brugbar størrelse. Mener Register Hardware.

Først på tredjepladsen finder vi klassens opfinder, Asus, der med deres Eee PC 1000 får rosende omtale og lige akkurat når at slå MSI Wind U100, der slutter udenfor medaljerækken.

Her på mininote.dk har vi svært ved at se, hvad begrundelsen for degraderingen af Asus er. Måske skyldes det, at man hos Register Hardware helt har glemt – eller overset – at Asus har lanceret S101, som er en af de lækreste maskiner på markedet. Samtidig kan man undre sig over, at den roste Lenovo S10 ikke er at finde på listen.

Læs selv artiklen her – og smid en kommentar med din top-3 over de bedste mininotes her på siden.5 svar til “Årets bedste mininote”

 1. mkv Says:

  “Måske skyldes det, at man hos Register Hardware helt har glemt – eller overset – at Asus har lanceret S101″

  Helt enig – eller, så enig som man nu kan erklære sig når man ikke selv har haft fingre i den. Er der nogen der ved hvor #$!¤!£ den bliver af??


 2. js Says:

  Hvor er Samsung NC10 i denne forbindelse..?
  Har set at PC Pro UK i december bladet har valgt den som bedste netbook i år. Den kommer muligvis i handlen i DK næste år (på Samsungs hjemmeside kan man nu downloade brugermanualen på dansk, svensk og norsk – opdateret 09/12).
  (http://www.sammynetbook.com/news.php)


 3. Kasper Says:

  Efter at have prøvet Asus 701, Acer Aspire One, Dell Mini 9 og HPs’ 2133 har jeg nu købt en Samsung NC10 i England – tastaturet er udmærket og ingen andre netbooks slår dens batteri!


 4. Timmy Says:

  Foretrækker nu Asus N10′eren… Sådan en N10J-A2… ja-tak..
  Den skulle være ganske fantastisk. Og indtil den kommer i de danske butikker kunne man vel godt købe en 701′er til at slå ventetiden ihjel :)


 5. Lars J Says:

  Jeg har en Acer One, men skulle jeg vælge frit i dag ville det nok være en S101 … og så pyt med prisen :-) • RSS PocketFreak.dk