Sti > Forside / Hardware, HP, Nyhed / HP klar med første AMD Neo bærbar: dv2

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

HP klar med første AMD Neo bærbar: dv2

7. januar 2009 Kategori: Hardware, HP, Nyhed

hp-pavilion-dv2Den er lige på grænsen til at være en mininote, og egentligt det man kalder en subnote. Men den er interessant, for der er tale om den første officielle udmelding om en lille bærbar baseret på AMDs nye Neo processor – som vi skrev om forleden.

Det fulde navn er HP Pavilion dv2 Entertainment Notebook PC. Specifikationerne er en vægt på 1,8 kg og en tykkelse på 2,4 cm. Processoren er AMD Athlon Neo MV-40 1,6 GHz processor. Skærmen er af de nye LED-yper og på 12,1 tommer. Mest interessant er dog nok det indbyggede HDMI-stik.

Den lille sag fås med HP ProtectSmart, som beskytter data, hvis man skulle tabe maskinen. Den fås også med de nye lynhurtige SDD-diske, som (sandsynligvis) bruger mindre strøm. Vil man have ekstra smæk på grafikken, leveres den med ATI Mobility Radeon HD 3410 grafikkort. Ønsker man mobilt bredbånd på farten fås den også med indbygget mobilt bredbåndsmodem.

Pavilion dv2 fås i to forskellige farver. Enten hvid baggrundsfarve med et diskret gråt stregmønster eller sort med et diskret cirkulært mønster. Den leveres med det nye HP MediaSmart 2.0 software, så man eksempelvis kan se film eller høre musik uden at starte Windows Vista.

HP Pavilion dv2 Entertainment Notebook PC-serien med kommer i de danske butikker i starten af april, og prisen starter ved kr. 4.999 inkl. moms.Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk