Sti > Forside / Nyhed / MSI klar med Wind-afløser

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

MSI klar med Wind-afløser

7. januar 2009 Kategori: Nyhed

MSI Wind U115 HybridMSI bruger CES-messen på at præsentere et par interessante nyheder indenfor mininote-verdenen.

Vi har allerede fortalt om den nyeste MSI Wind U115 Hybrid, som har både en almindelig og en SSD-disk indbygget. Derudover lancerede de også en nettop, altså en stationær computer bygget over samme principper som en mininote – lille og billig – som de kalder All-In-One Wind NetOn. Det bliver den første af sin slags, som kører på Intels nyeste dual-core Atom-processor.

MSI Wind U115 Hybrid bliver udstyret med et 6-cellet batteri, der ifølge MSI kan holde op til 12 timer. Derudover er der mulighed for at få en maskine med indbygget 3G. I USA får de også en model med indbygget WiMAX, som vi desværre ikke har rigtigt herhjemme.

MSI Wind NetOn og Wind NetTop med Dual-Core Atom kommer i fire forskellige modeller i NetOn-serien, inklusive en 22 tommer model kaldet AE2203, en 19″-model kaldet AP1900 samt AE1901 og AP1902. AE1901 er den første med dual-core Atom processor, der gør ydelsen bedre og holder strømforbruget nede. MSI CD130 vises også frem på CES. Den er også baseret på dual-core Atom, men er kun 1/4 af størrelsen på en normal PC.4 svar til “MSI klar med Wind-afløser”

 1. mads Says:

  ved vi noget om lanceringen? :-)


 2. Kasper Hyllested Says:

  Nej, endnu ikke noget om lanceringen. Men vil tro, at det bliver inden sommerferien – så måske til efteråret her i DK.


 3. mads Says:

  Okay, æv, jeg kunne nu ellers godt bruge en 10 timers bærbar nu:-)


 4. Kasper Hyllested Says:

  Hvem kunne ikke det? ;-) • RSS PocketFreak.dk