Sti > Forside / Nyhed, Sony / Sony lancerer lavvægts Vaio-mininote

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Sony lancerer lavvægts Vaio-mininote

8. januar 2009 Kategori: Nyhed, Sony

Sony Vaio P LifestylePå Las Vegas-messen, CES, har Sony i dag præsenteret en mininote med en vægt på kun 638 gram. Den nye Sony Vaio PC har en skærm på otte tommer og en tykkelse på 1,2 centimeter. Den er udstyret med 2 GB ram, Windows Vista som styresystem og prisen forventes ifølge Reuters at ligge på omkring 5.000 danske kroner. Det skriver Politiken.dk

Maskinen kører med et SSD på 128 gigabyte, har Wi-Fi, Bluetooth og som noget interessant en indbygget GPS, der ikke kræver en internetforbindelse. På trods af sin størrelse skulle skærmen være rigtig god til at browse på internettet, og ifølge beretninger fra messegulvet har den modsat lignende konkurrenter, ikke problemer med at køre Windows Vista.

Serien får navnet VAIO P Series Lifestyle PC . Ifølge vore oplysninger, så skulle de første maskiner allerede nu være klar til bestilling på Sonys SonyStyle-hjemmeside, men vi ved endnu ikke noget om, hvornår og om den kommer til Danmark. Det er kun for nylig, at Sony er begyndt at sælge Vaio-maskinerne i Danmark.

Sony Vaio P Lifestyle kommer muligvis i to forskellige modeller med de ny Atom-processorer på henholds 1,33 GHz og 1,86 GHz. Topmodellen har 1,33 GHz og 128 GGB SSD, men så er prisen også helt oppe på $1,499. Vil du have den model med 1,86 GHz Atom-processor, så skal du tilmed lægge $400 oveni.

Det ser umiddelbart ud til, at alle modeller har indbygget 3G-modem til HSDPA-nettet.

Vi har fundet en tidlig artikel om Sony Vaio P Lifestyle hos PCMag. Læs den her.

Kilde: gamez.dk, pol.dk, jkontherun.com m.fl.5 svar til “Sony lancerer lavvægts Vaio-mininote”

 1. Aleksander Says:

  Synes den er rigtig lækker, især størrelsen og indbygget GPS. Prisen kan man altid diskutere og jeg skal da også at have den mellem hænderne før der ryger 5-6000 efter noget som kan ende som en dyr og flot brevvægt :)

  Gad vide hvor lang tid der går før den lader i DK ?

  - Alec


 2. Aleksander Says:

  Jeg synes den er rigtig lækker, især størrelsen og indbygget GPS. Prisen kan man altid diskutere og jeg skal da også at have den mellem hænderne før der ryger 5-6000 efter noget som kan ende som en dyr og flot brevvægt :)

  Gad vide hvor lang tid der går før den lader i DK ?

  - Alec


 3. Aleksander T Says:

  Jeg synes den er rigtig lækker, især størrelsen og indbygget GPS. Prisen kan man altid diskutere og jeg skal da også at have den mellem hænderne før der ryger 5-6000 efter noget som kan ende som en dyr og flot brevvægt :)

  Gad vide hvor lang tid der går før den lander i DK ?

  - Alec


 4. Lars J Says:

  Den kommer nok slet ikke til DK siger Sony. Så den skal hentes i Sverige eller UK. Og regn med 7-8000 for basismodellen.


 5. Susanne Says:

  Hej KAn man købe den i USA og tage den med hjem?
  Kommer man i problemer med opladning 110v/220V
  Susanne • RSS PocketFreak.dk